WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
lithe123 wrote:Tak, dokadnie o te ziółka mi chodziło.
Kurcze nie wiem co Ci doradzić, może przez internet da się kupić pozostałe składniki? Sam koszt ziół to grosze, gorzej z wysłką pewnie.
Przez internet to nie zaden problem kupic, wysyłka tez pewnie, nie zawiele moze kosztowac, gorzej z cłem. Raz juz robiłam zakupy przez neta, paczka wazyła kilo. Jej wartośc groszowe sprawy, a cło wyniosło mnie 600 kr, takze same dostanie paczki kosztowało nie wiecej niz zakup produktu. Pomysle co z tym zrobic.
Ps. Mam jeszcze rozmaryn to moze te 2 zioła pomieszam i cos z tego wyjdzie.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:staraczka w tamacie koma u Werki klikasz z pracy chyba, co? Ooo widzisz ja tyko mogę chwilę rano jak Szczęście bajki ogląda, potem w doskoku w dzień. Wieczorem teraz padam jak mucha.
staraczka24, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Myszka-Minnie wrote:Przez internet to nie zaden problem kupic, wysyłka tez pewnie, nie zawiele moze kosztowac, gorzej z cłem. Raz juz robiłam zakupy przez neta, paczka wazyła kilo. Jej wartośc groszowe sprawy, a cło wyniosło mnie 600 kr, takze same dostanie paczki kosztowało nie wiecej niz zakup produktu. Pomysle co z tym zrobic.
Ps. Mam jeszcze rozmaryn to moze te 2 zioła pomieszam i cos z tego wyjdzie.staraczka24, sara_nar lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:kapiel w rozmarynie bardzo pobudza jajniki, tez dzisiaj mam zamiar musisz rozmaryn gotowac pod przykryciem 10min na wrzatku i pozniej to gowno wlac do wanny i kapac tylko zepnij wlosy bo jak mialam rozpuszczone to moj musial mi rozmaryn przed 2 godziny z wlosow wyciagac wygladalismy jak malpy z discovery jak sobie pchly wyciagaja hahaha
sara_nar, weronika86 lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Werka chodziło mi o te coś z jęzorem na wierzchu, obślimaczone... takie fuuuu
A ja wczoraj zanim wsiadłam do auta purknęłam i wsiadłam, mina M. bezcenna, bo wiadomo tajniaki najbardziej `rozbrajają`. Później mu się przyznałam, to powiedział " przestań Ty te świństwo zielone jeść i siemie lniane ze słonecznikiem też, a niby takie zdrowe"
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:kapiel w rozmarynie bardzo pobudza jajniki, musisz rozmaryn gotowac pod przykryciem 10min na wrzatku i pozniej to gowno wlac do wanny i kapac
OoO dobrze wiedziec, ze rozmaryn pobudza jajniki. Niestety nie mam wanny, bardzo nad tym ubolewam. Mam nieznośnią kabine prysznicową.
" wygladalismy jak malpy z discovery jak sobie pchly wyciagaja hahaha"
A z tymi małpami, to padłam. Dobre poczucie humoruweronika86 lubi tę wiadomość