WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, bardzo proszę o radę, dziś mój 52 dc, czy mogę zacząć brać Castangusa czy najlepiej od 1dc? Czy to prawda, że obniża prolaktynę? Moja niby jest w normie, ale nigdy nie badałam z obciążeniem.12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
nick nieaktualny
-
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
karola391 wrote:A znasz może jakiś sklep który wysyła do uk za jakąś rozsądną cenę ?
-
jeju wrote:Aga ja w tym cyklu jechałam po dwie tabletki dziennie i owulka chyba była. Wg. temp. była. Wg objawów aktualnych to już po owulce. Ale wystąpiła późno, za późno. Teraz czekam i w przyszłym cyklu dwa razy dwie kapsułki donga
ja u siebie zauwazyłam ze mi skacze prolaktyna i dlatego nie miałam owulacji po 1 tab bromka i dostawałam owulke. a teraz systematycznie biore bromka poł tab. i owulacja pojawia sie w 20 -22 dniu cyklu
ale wczesniej jak jeszcze nie wykryłam tego moje cykle myly dlugasne i po tej tabletce odrazu owulaka i temperatura w góre i trzymala sie tak 36,40 do 36,52.
a jak biore systematycznie bromka owulacja wystepuje ciagle to tempka az tak wysoko nie skacze max 36,35 i tak sie trzyma wiecej nie pojdzie. A dlaczego tak sie dzieje to nie wiem.... moze jakies sugestie ???
-
Hej dziewczyny ! pewnie już nieraz było takie pytanie ale za dużo stron żeby sie doczytac zakupiłam ziółka nr3 i mam tabletki castangus . Czy nie zaszkadzą mi jak je bede razem stosowała ?