WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
no kurcze nie upewniłam się, a temperaturę ogólnie mam wyższą od przeciętnej ale dzisiaj mnie to 37 wystraszyło....
zwalam to trochę na wczorajsze perturbacje żołądkowe....było ciężko...
ale w końcu okres miałam, wątpię aby w moim wypadku po okresie była ciąża;) -
nick nieaktualny
-
hej Ania:) no własnie nie piję już nagietka kilka dni i tak się zastanawiałam czy go pić czy już nie....i w sumie się wstrzymuję
JEJU ale jaja z tym Twoim wykresem-prawdziwy frik:) i jeszcze te testy:) no ciekawa jestem co lekarz na to:)
Ania a Ty co sobie tam łykasz? -
nick nieaktualnyRobotka, ja byłam na 2 cyklach z clo, poprzedni cykl pilam ziolka tez niby o sroki nr 3 ale z jakims innym składem(niestety nie orginalnym) teraz własnie od tego cyklu mam orginalny skład ziolek nr 3 i popijam z mezem
miałam tez donga łykac no ale w sumie poczekam moze jednak sroka da czadu i mnie zaskoczy
A ze tak zapytam jaki Ty masz skład(bo ja ten pierwszy miałam taki jaki pila akuszerka89 ale on okazal sie niestety nie orginalny)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 13:38
ewa84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Ania ja mam oryginalny skład, nie pamiętam go dokładnie muszę w necie poszukać, ale jak kiedyś byłam na kupnie to patrzyłam aby był oryginalny
lebiodka (oregano) { Origani Herba}
koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae}
macierzanka {Serpylli Herba}
pokrzywa {Urticae Folium}
dziurawiec {Herba Hyperici}
rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis}
ruta {Herba Rutae}
nagietek {Calendulae flos}
nostrzyk {Herba meliloti}
-
Mi dzień mija pod znakiem zapytania co to będzie dalej.
Jeju oby to była ciąża, a nie jakieś zawirowania hormonalne! Trzymam kciuki!
Lisha dong po @. Ja brałam od 13 dc po 4 dziennie przez 4 dni i owulka była 21/22 dc. Teraz zacznę po @ 2x1 i chyba do skoku, ale obgadam to jeszcze z Werką. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny