WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju jest to jak najbardziej mozliwe donga zaczelas brac 6dc i bylo serduszko w tym dniu, musi byc juz 8dpo, Masz luteine? wez ja koniecznie zeby wyrownac poziom hormonow bo jeszcze moze sie po dongu utrzymywac wysoki estrogen. Masz jakis progesteron? albo chociaz herbate z pokrzywy? zagniezdzenie moze trwac nawet do 4dni- caly proces, stad plamienia.
-
No napisze co wyszło za jakiś czas w innych testach.
Wróciłam i zrobiłam kolejne testy z innej firmy i znów kreski ale ciemniejsze....aż nie wiem co powiedzieć. Jutro do lekarza się wybieram, także on coś postanowi. Wzięłabym luteinę ale czy do jutra ona coś zmieni?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 12:57
-
jeju wrote:No właśnie juz nic nie wiem...jak to się stało hmmm, że tak powiem.
Kochana, oszczędzaj się teraz. I gratuluję!!!
A tak btw to ja się nieśmiało dopisze do zielarskiego klubu, kończy mi się właśnie @ wiec od jutra albo nawet dziś wieczorem ruszę z ziółkami na 1 fazę. Z naturalnych podkręcaczy popijam też ocet jabłkowy i siemię lniane. Zamierzam też zmieszac sobie ziółka na 2 fazę.
Czy 1 faze pije się do domniemanej owulacji, czy lepiej odstawić kilka dni wcześniej? Drugą fazę zacząć od razu 1szego DPO?
Mam pytanie o pokrzywę - nie miałam pojęcia że wpływa ona na progesteron, a popijam dość często ze względu na problemy z drogami moczowymi. Czy jej działanie jest na tyle silne żeby wpływać negatywnie na owluację?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 13:18
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny