X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wymaz z kanału szyjki macicy
Odpowiedz

Wymaz z kanału szyjki macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Naszaa Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy wymazy z kanału szyjki macicy( Mycoplazma/ Ureoplazma/Chlamydia) mogą w jakiś sposób przeszkodzić w zagnieżdżeniu zarodka? Jestem świeżo po owulacji, staramy się o dziecko.. nigdzie nie znalazłam informacji czy wymaz w czymś może przeszkodzić ???

.
  • Ojkaojka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2018, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, nie wydaje mi się, aby to mogło zaszkodzić. Ludzie robią bezwiednie wiele intensywniejszych rzeczy np. seks i dzieci się rodzą :)
    Zawsze dla pewności możesz zrobić przed ewentualnym zagnieżdżeniem (od 6dpo).

• Lucecita Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przeszodzą, zarodek zagnieżdza ci się przecież w macicy, a wymaz gin pobiera z kanału szyjki...

córka- 2011 <3
    syn- 2019 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ