X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wymaz z kanału szyjki macicy
Odpowiedz

Wymaz z kanału szyjki macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Naszaa Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy wymazy z kanału szyjki macicy( Mycoplazma/ Ureoplazma/Chlamydia) mogą w jakiś sposób przeszkodzić w zagnieżdżeniu zarodka? Jestem świeżo po owulacji, staramy się o dziecko.. nigdzie nie znalazłam informacji czy wymaz w czymś może przeszkodzić ???

.
  • Ojkaojka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2018, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, nie wydaje mi się, aby to mogło zaszkodzić. Ludzie robią bezwiednie wiele intensywniejszych rzeczy np. seks i dzieci się rodzą :)
    Zawsze dla pewności możesz zrobić przed ewentualnym zagnieżdżeniem (od 6dpo).

• Lucecita Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przeszodzą, zarodek zagnieżdza ci się przecież w macicy, a wymaz gin pobiera z kanału szyjki...

córka- 2011 <3
    syn- 2019 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ