X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną wypadająca macica a starania o dziecko
Odpowiedz

wypadająca macica a starania o dziecko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Chciałam zapytać czy któraś może ma lub spotkała się z takim problemem jak dopadł mnie.....
    W ubiegłym roku w grudniu urodziłam córeczkę....około trzech miesięcy później czułam dyskonfort w okolicach intymnych, pól roku po porodzie było już coraz gorzej....macica tak opada że momentami czuje miedzy nogami jajo. Byłam u lekarza powiedział że w takim stadium czeka mnie już operacja podwieszania macicy.....zapytał wprost czy chce jeszcze dzieci, oczywiście że chce, zawsze marzyłam o dwójce. Wiec lekarz stwierdził że mam pół roku na kolejną ciąże i niby wtedy w ciązy macica wróci na swoje miejsce i ciąże bez problemu utrzyma, a po rozwiązaniu zrobimy operacje. Powiedział że po takiej operacji jest 50/50 %szans że dziecka nie donosze i on by na moim miejscu nie ryzykował i starałby się teraz póki jeszcze całkiem mi nie wypadła ta macica.
    Czy któraś z Was ma taki problem? czy któraś zaszła w ciąże z wypadającą macicą?
    Dodam że dopiero mam 26 lat ;( a narządy rozrodcze mam jak 70 latka ;( ;(
    załamana jestem :(

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ