X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wysoki Estradiol w fazie lutealnej
Odpowiedz

Wysoki Estradiol w fazie lutealnej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nilakshi Koleżanka

Wysłany: 11 września 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy starając się o ciążę badałyście może poziom estradiolu? Szczyt powinien mieć w fazie owulacyjnej a w fazie lutealnej się obniżyć. U mnie w 24 dc i 9 dpo estradiol wynosił 559,2 pg/ml (norma od 47-200). Czy któraś z Was się z tym spotkała? Czy to może utrudnić zajście w ciążę?

1usadf9hv0znxknt.png
    f2w3dqk3wj2i88rk.png
  • Nilakshi Koleżanka

Wysłany: 11 września 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja tak mam? Żadna z Was się nie spotkała z podwyższonym estradiolem w fl? Powinnam się martwić? Ginekologa mam dopiero w przyszłym tygodniu ale miałam nadzieję, że czegoś się od Was dowiem.

1usadf9hv0znxknt.png
    f2w3dqk3wj2i88rk.png
  • Emi82 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2017, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, mam podobnie - czy wysoki estradiol moze podowdować utrudnienia w zagnieżdzaniu sie zarodka? z góry dzięki za info

Emi82
    1 mrozaczek 2.2.2;
    MTHFR_1298A-C Układ heterozygotyczny
    3 transfer z tevagrastimem :(
    2 transfer :(
    1 transfer :(.
    3 stymulacje: zebrane 4 zarodki 5 dniowe;
    2016: 1 pełen cykl in vitro z podaniami kolejno 3 zarodków 3 dniowych -:(
    endometrioza IV, biopsja endo - ok, uma 4 razy - ok
    3 laparoskopie,
    AMH około 1
    ANA pozytywny
    KIR brak 3DP1 haplo Bx.
    Maż OK
    Starania: 2014
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ