X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wysokie FSH... czy nie mam szans ;(?
Odpowiedz

Wysokie FSH... czy nie mam szans ;(?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Ricka Debiutantka

Wysłany: 8 października 2024, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piłam zioła ojca sroki
    Sproszkowana zieloną trawę
    Niepokalanek
    Maca
    Ashwaganda

Spadło i to duzooo
    Polecam ten zestaw
    Zaczynałam od ostatnich dwóch dni fazy lutealnej plus kilka dni od miesiączki
    W moim przypadku to zadzialalo

• Komanuss Ekspertka

Wysłany: 24 października 2024, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ricka wrote:
    Ja piłam zioła ojca sroki
    Sproszkowana zieloną trawę
    Niepokalanek
    Maca
    Ashwaganda

Spadło i to duzooo
    Polecam ten zestaw
    Zaczynałam od ostatnich dwóch dni fazy lutealnej plus kilka dni od miesiączki
    W moim przypadku to zadzialalo
    Zaszłaś w ciaze ?

• agelee Debiutantka

Wysłany: 10 grudnia 2024, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Którą mieszankę Ojca Sroki polecacie? Na pracę jajników? Jest jeszcze na płodność. Taką znalazłam na pracę jajników. https://mojazielarnia.pl/2778-pobudzenie-pracy-jajnikow-360g-mieszanka-nr3-ojca-grzegorza-sroki.html Niepokalanek w postaci ziół czy np Castagnus? Ja mam FSH 14,6 i miałam przerwaną stymulację do invitro bo nic nie rosło!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2024, 09:47

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ