Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍀✨ Z plecakiem doświadczeń 🎒 Weteranki IVF ✨🍀
Odpowiedz

🍀✨ Z plecakiem doświadczeń 🎒 Weteranki IVF ✨🍀

Oceń ten wątek:
  • sylstaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandi41 wrote:
    Dziekuje Wam za wszystkie kciuki i cieple slowa <3 choc bardzo chcialam byc ta szczesciara, ktora podniesie na duchu wszystkie dziewczyny z niskim AMH (swoja droga moje ostatnio badane 0,034) , ale niestety Beta 0,1 wiec nie bylo nawet implantacji.

Mimo wszystko jestem wdzieczna, ze udalo nam sie dojsc do tego etapu, nie bede mogla sobie nigdy zarzucic, ze nie probowalam. Nie wiem co dalej... mysle ze potrzebujemy dluzszej przerwy. Musze doczytac dokladnie czy mozemy miec dluzsza przerwe niz trzy miesiace - w nowych zasadach refundacji na 2026 bylo, ze jak ktos nie jest gotowy na AK to chyba mozna dluzej. Musze zajac sie znalezieniem nowej pracy i moim zwiazkiem, ktory ucierpial troche w tym procesie. Napisalam do Jarosz - z zapytaniem jak zejsc z lekow.. bo proga to juz odstawiam, encorton zmniejszam (Ma ktos doswiadczenie z odstawianiem Accofilu?)

Bede pewnie miala troche lekow do spylenia za pol ceny, ale to jak sie ogarne - moze ktos bedzie chetny z Warszawy?

Jeszcze raz Wam bardzo dziekuje <3 I jeszcze dziewczynom za wszystkie slowa wsparcia na Whats App ciesze sie z tych nowych znajomosci bardzo bo wiadomo w tym wieku juz ciezko poznawac nowych ludzi ;)
    Przykro mi Mandi😞💔 daj sobie czas, przytulam🫂

👩🏻‍🦰’92 + 🧔🏻‍♂️’90 | starania od 04.2022
    obniżona rezerwa jajnikowa, adenomioza, KIR AA, RIF
    teratozoospermia

03.2023 - 03.2025
    2x IUI, 2x IMSI, 4 transfery zdrowych zarodków, 3x obstawa immunologiczna, nigdy b-hCG+

05.2025 IMSI, ❄️4AB zdrowy po PGT-A
    IPLE & minihistero❌
    wyciszenie Diphereline x3✅
    12.2025 ✨ivig + FET✨ 7dpt 52, 9dpt 175, 12dpt 742, 17dpt 4953, 23dpt 22784, 26dpt CRL 0.37cm i 💗, 8+3 CRL 1.78cm FHR 174🥹, 10+3 FeliaTest zdrowa🩷, 12+3 6cm bobasa🥰
    preg.png
  • MagdaLena88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandi💔💔💔

Ona 37 lat-AMH 12.24. 0,9 08.25-1,42 Kir BX, Homocysteina 11,86❗️
    On 40 lat-morfoglia 0%❗️
    Kariotypy prawidłowe
    10-12. 24' 3×IUI ❌️
    Styczeń 25-1 procedura-6🥚 1 zarodek 4.1.1
    10.02.I. Transfer🐣 beta 5dpt 2,1💔 9dpt 0,3💔
    Marzec 25'-2 procedura 6🥚 1❄️3.2.2
    22.05. II. Transfer🐣 beta 6dpt 0,7💔
    Zmiana kliniki Invicta➡️Bocian
    biopsja endometrium CD56 >200❌️
    Cross Match- 60,2%❌️
    1/26'-3 procedura-Ovaleap 300 i Mensinorm 75, 6 🥚, 2 dojrzałe- 2 zarodki, 2 zdrowe po PGTA
    Immunosupresja -Equoral i Encorton -6 tygodni i kontrolny Cross Match
    ✨️Jeśli mnie słyszy Bóg, to chcę zaciągnąć dług, nie każ mi czekać już...✨️
‹‹ 110 111 112 113 114
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ