Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się z pomocą medyczną › 🍀✨ Z plecakiem doświadczeń 🎒 Weteranki IVF ✨🍀
Odpowiedz

🍀✨ Z plecakiem doświadczeń 🎒 Weteranki IVF ✨🍀

Oceń ten wątek:
  • sylstaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nn6 wrote:
    Cieszę się, że jest lepiej 🫂 no właśnie wczoraj zadzwonili, że S nie będzie w umówionym terminie i mam później, ale będę dzwonić może się coś zwolni. Zobaczymy co on powie. Widziałam gdzieś na forum, że nie zawsze chce wypisywać ivig. Ale nie wiem dlaczego
    Oprócz tego Iple jest jeszcze Cile czy jest duża różnica między tymi badaniami?
    Zapytam S o zrobienie histeroskopii w Barskiej, co on na to
    Nas sam dr Sydor namawiał na histero u dr Janowca🙂
    Z tego co dziewczyny tutaj pisały to te dwa badania są bardzo podobne, ale sama nie sprawdzałam czy się czymś różnią. Mogę Ci napisać, że w IPLE są oceniane: CD56, CD16, CD3, CD4, CD8, CD25, CD20, CD138.
    nn6 wrote:
    Sylstaa u Ciebie ivig byl podawany przy ostatnim transerze czy wcześniej też? Zastanawiam się co ostatecznie miało znaczenie czy histero czy ivig, a moze jedno i drugie? Pewnie nigdy się nie dowiemy. Ostatecznie liczy się to,że się udaje. Ale pytania czasami zostają..
    Ivig miałam tylko do ostatniego transferu.

Co zadziałało? To też jest dla mnie pytanie bez odpowiedzi, dużo było tych zmian do ostatniego transferu i chyba wszystko zaprocentowało🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:33

👩🏻‍🦰’92 + 🧔🏻‍♂️’90 | starania od 04.2022
    obniżona rezerwa jajnikowa, adenomioza, KIR AA, allo 0%, cross ~50%, RIF
    teratozoospermia

03.2023 - 03.2025
    2x IUI, 2x IMSI, 4 transfery zdrowych zarodków, 3x obstawa immunologiczna, nigdy b-hCG+

05.2025 IMSI, ❄️4AB zdrowy po PGT-A
    IPLE & minihistero❌
    wyciszenie Diphereline x3✅
    12.2025✨ivig + FET✨ 7dpt 52, 9dpt 175, 12dpt 742, 17dpt 4953, 23dpt 22784, 26dpt CRL 0.37cm i💗 8+3 CRL 1.78cm FHR 174, 10+3 FeliaTest zdrowa🩷 I prenatalne 12+3 6cm bobasa, II prenatalne 20+3 345g, III prenatalne 29 1274g🥰
    🌸Razem od 05.09.2026 g.16:51🌸
    41+1, SN, 3550g i 56cm

age.png
‹‹ ‹ 322 323 324 325 326
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ