X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną zapytania o leki do IVF
Odpowiedz

zapytania o leki do IVF

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • farmaceutkapłodnosci Nowa

Wysłany: 11 października 2021, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny jestem farmaceutką i pracuję w aptece przy klinikach in vitro od 8 lat, sama starałam się o drugą ciąże ok 2 lat.
    Chodzi mi od dawna pomysł po głowie, żeby pomóc którejś z Was odpowiedzieć na pytania dotyczące leków, zastrzyków, protokołów czy naturalnych metod zajścia w ciąże. Sama po 2 latach obserwując swój organizm robiąc badania, zmieniając swój tryb życia z pomocą medycyny chińskiej zaszłam w ciążę. Także jeśli będziecie chętne lub będziecie miały pytanie związane z lekami, ziołami, suplementami diety, a może zapytaniem odnośnie dostępności leku proszę śmiało piszcie postaram się odpowiedzieć na każde pytanie [email protected] :)

babydust1, Lena235 lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ