Zastrzyk HCG booster po transferze
-
Czy któraś z Was miała zastrzyk z HCG (u mnie Pregnyl) zaraz po transferze? Jestem ciekawa, jak wyglądały Wasze bety na weryfikacjach. Oczywiście będą dodatnie, ale jakie to są mniej więcej wartości? Mój lekarz mówi, że przy weryfikacji w 9dpt będzie wiadomo, czy jest ciąża - podejrzewam, że to dlatego, że wtedy beta ciążowa przewyższyłaby już betę spowodowaną przez zastrzyk, która będzie widoczna jeszcze przy poprzedniej weryfikacji (6dpt).
Będę wdzięczna za Wasze doświadczenia -
nick nieaktualnyJa mialam zastrzyki. Jeden kilka dni przed, jeden przed dzien chyba, i jeden trzy dni po. Miałam ovitrelle. 8dpt (3 dni po ostatnim zastrzyku) miałam 39 beta. 14dpt (10 dni po zastrzyku) beta 4. Hcg zastrzyk zmniejsza sie o polowe codziennie, miedzy moimi zastrzykami minęło 6 dni.
Wydaje mi sie ze już 6 dzien weryfikacja w porównaniu do 3 dnia moze być wyznacznikiem, szczególnie ze masz dojrzała blastke prawie gotowa do implantacji Sam zastrzyk bez ciąży bedzie sie zmniejszała, ciąża bedzie rosła. Powodzenia. Trzymam kciuki. Daj znać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 02:48
elfi lubi tę wiadomość
-
WIK wrote:Ja mialam zastrzyki. Jeden kilka dni przed, jeden przed dzien chyba, i jeden trzy dni po. Miałam ovitrelle. 8dpt (3 dni po ostatnim zastrzyku) miałam 39 beta. 14dpt (10 dni po zastrzyku) beta 4. Hcg zastrzyk zmniejsza sie o polowe codziennie, miedzy moimi zastrzykami minęło 6 dni.
Wydaje mi sie ze już 6 dzien weryfikacja w porównaniu do 3 dnia moze być wyznacznikiem, szczególnie ze masz dojrzała blastke prawie gotowa do implantacji Sam zastrzyk bez ciąży bedzie sie zmniejszała, ciąża bedzie rosła. Powodzenia. Trzymam kciuki. Daj znać.
Nasz zarodek był dodatkowo nacinany i embriolog mówiła, że powinien zacząć zagnieżdżanie już kilka godzin po transferze...Spodziewałam się raczej dzień lub 2 po! Ciekawe czy coś ruszyło tym razem.
Tobie również powodzenia życzę -
nick nieaktualny
-
WIK wrote:Trzymam mocno kciuki!!!
P.S. Najwyższa beta jaką miałam, hehe -
nick nieaktualny
-
WIK wrote:Wiadomo ze trochę się różnią te dawki, w zależności od metabolizmu, wagi, diety, snu, ruchu,etc. Teraz czekamy na trzecia weryfikacje
A jak u Ciebie WIK, jesteś już po histeroskopii? -
nick nieaktualny
-
WIK wrote:Mozliwe Zalezy tez od dawki.
Dzis mam histeroskopie. -
nick nieaktualny
-
WIK, dodałam Cię do przyjaciółek, bo się zrobiła z tego konwersacja między nami, a może ktoś kiedyś będzie szukał podobnego info
-