Zioła ojca Sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was serdecznie! Od kilku miesięcy wczytuje się w Wasze posty, szukając rad i nadziei. Dzisiaj postanowiłam do Was dołączyć bo może będzie mi łatwiej z Wami przechodzić przez trudy starańz mąż już ma dosyć wysłuchiwania o ciążach mam nadzieję, że przyjmijcie mnie do siebie. Krótka historia o mnie, od prawie roku jestem szczęśliwą mężatką, już kilka miesięcy po ślubie postanowiliśmy że chcielibyśmy dzidziusia, no i zaczęło się, miesiąc starań, dwa, pięć, osiem i nic, lecze się na hasimoto od stycznia (tsh skoczyło na 6,4) i od obecnego cyklu zaczęłam pić zioła Ojca Sroki nr 3 i Castagmus, przyznam Wam szczerze że bardzo wierze że mi pomogą bo dużo dobrego o nich czytałam, albo chociaż unormują moje długaśne cykle... pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamyOk. 2 lata starań o pierwsze dziecko
Niedoczynność tarczycy
PCO
08.12.2018 pozytywny test ciążowy -nasz mały-wielki CUD❤ -
Chce się podzielić z Wami moimi doświadczeniami. Od półtora roku staraliśmy się z mężem o dziecko. Po odstawieniu antykoncepcji okres na poczatku bardzo nieregularny a potem w ogóle znikł. Zero okresu, zero owulacji. Próbowałam go uregulować, zbiłam prolaktyne i zero efektów. Okresu nie było, jedynie wywoływany lekami. Poczytałam o ziołach i zaczęłam je pić. Pierwszy okres przyszedł po 34 dniach, następny cykl trwał już 41 dni. Ale i tak się cieszyłam że w ogóle go mam. W drugim cyklu z ziołami zauważyłam już u siebie obajwy owulacji jakich nigdy nie miałam. W jednym dniu miałam taki rzut śluzu że nie wiedziałam co to jest i co się dzieje. Niestety męża nie było przy mnie. W trzecim cyklu picia ziół straciłam nadzieję na owulację bo nie przychodziła. Ale jednak! Miałam owulację w 29 dniu cyklu! Miałam ból owulacyjny i dużo śluzu. W tym dniu kochaliśmy się mężem a potem robiłam świece hihi
No i... Jestem w 5 tygodniu ciąży! Mam prawidłowy wzrost hcg i może przed samymi świętami uda się usłyszeć serduszko.
Jeśli macie jakieś pytanie to chętnie odpowiemGabrielaeSz, Miphuhiz lubią tę wiadomość
-
just90 wrote:Cześć dziewczyny. Od dzisiaj zaczęłam pić zioła ojca sroki nr 3. Wcześniej brałam ovarin ale zaczęłam po nim plamic wiec musze spróbować czegoś innego. Pomogły wam te zioła?Adzia
-
Ja pije zioła już 3 miesiąc niestety tez bez owocnie ale ja chyba jestem beznadziejnym przypadkiem bo już miałam 3 nieudane inseminacje za sobą zastanawiam sie może ktoś z Was wie ile można pić te zioła tzn jak długi bo może powinnam je odstawić?? Pozdrawiam Wszystkie staraczki zycze cierpliwosci1. 19.02.2017 IUI
-
Hej dziewczyny
Ja piję od grudnia. 3 cykle , potem zrobiłam przerwę jeden cykl i teraz jak przyjdzie @ to znów robię przerwęEstradiol- 41,0 pg/mL
FSH 6,82 mlU/ml
LH 4,1 mlU/mL
TSH 1,926- robione 02.2019 w czasie okresu
AMH 0,15
CMV IgG >496.0 AU/mL
CMV IgM 0.2AU/mL
EBV VCA IgM 0.14 S/CO
EBV VCA IgG 68.48 S/CO
Prolaktyna 39.06ng/ml norma(3.34-26.72)
TSH 3.29- robione 07.2019 3 dni przed okresem
FT3 4.49
FT4 15.34 -
Czy miks ziółek, inofemu i CLO nie będzie przesadą?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 22:09
Wrzesień 2022 Synek 💙
1 IVF
25dpt
10dpt 559,92 mIU/ml; 12dpt 1114,44 mIU/ml
6dpt II kreski
FET ❄️17.12.2021
Została nam ❄️ 4BB
starania od 02.2016 -
ziółka i inofen jak najbardziej OK
Ale z CLO to raczej nie mieszaj bo namieszaszNight lubi tę wiadomość
Estradiol- 41,0 pg/mL
FSH 6,82 mlU/ml
LH 4,1 mlU/mL
TSH 1,926- robione 02.2019 w czasie okresu
AMH 0,15
CMV IgG >496.0 AU/mL
CMV IgM 0.2AU/mL
EBV VCA IgM 0.14 S/CO
EBV VCA IgG 68.48 S/CO
Prolaktyna 39.06ng/ml norma(3.34-26.72)
TSH 3.29- robione 07.2019 3 dni przed okresem
FT3 4.49
FT4 15.34 -
Hej dziewczyny , ja mogę potwierdzić że te zioła są skuteczne . Za pierwszym razem to w 3 cyklu z ziółkami zaszłam ale niestety poroniłam. A teraz udało sie w drugim i daj Boże oby dotrzymało do końca .
-
Callisto, a miałaś jakieś dziwne objawy w cyklu z ziołami?
Piję od tego cyklu - 18 dzień i zauważyłam, że coś dziwnego się dzieje. Koło 16 dnia cyklu dostałam wysypu trądziku a wieczorem znacznie bolał mnie brzuch jak na okres, ale tylko po jednej stronie. 16 dnia cyklu miałam duży spadek temperatury (poniżej 36 przy normalnej temp. 36,3) i ten spadek utrzymuje się już trzeci dzień. Pojedyncze spadki miewałam.
Trzymam mocno kciuki za Was12.09.2016 Łucja 💔 31 tc - nowotwór, stan przedrzucawkowy, cukrzyca
12.03.2018 Marcel 💙 -
Hej dziewczyny,
Zaczęłam cykl ziołowy po raz pierwszy i chyba sobie trochę namieszałam. Zawsze owulację miałam 13-14dc a tym razem była już 11dc. Czy którejś z Was zdarzyło się to samo?