Zioła ojca Sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje Nalunia za rady:) na pewno z nich skorzystam:) tatuaż też mam już ale ciągnie mnie do drugiego:) też odpuscilam ziolka na mnie nie dzialaly... Nalunia mam nadzieję że cykl z clo zakończy się u Ciebie fasolka:)moglibyście urlop spędzić we trójkę ja w ogóle nie czuję tak na prawdę czy owulka była czy nie dziś widziałam się z kuzynka która za 2 tygodnie rodzi dziewczyna ledwo zipala ale i tak wszystko bym dała żeby być na jej miejscu...noooo kop w tyłek chyba znowu mi się należy za smecenie!!!!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paolcia też czasami jak widzę diewczyny z ogromnymi już "piłeczkami" to myślę sobie że wszystko bym oddała za taki stan - wiem że jest ciężko zwłaszcza pod koniec, ale i tak byłabym najszczęśliwsza na świecie )) znam to Paolcia
Myszko to czekamy na kolejne super nowinki )) :* -
Oj a ja dziś 2 wielkie kartony ubranek przywiozłam mojej siostrze. Siostra męża mówi że jej to na górze zalega to przekazałam dalej. Mam nadzieję że i ja z tych ubranek skorzystam kiedyśEstradiol- 41,0 pg/mL
FSH 6,82 mlU/ml
LH 4,1 mlU/mL
TSH 1,926- robione 02.2019 w czasie okresu
AMH 0,15
CMV IgG >496.0 AU/mL
CMV IgM 0.2AU/mL
EBV VCA IgM 0.14 S/CO
EBV VCA IgG 68.48 S/CO
Prolaktyna 39.06ng/ml norma(3.34-26.72)
TSH 3.29- robione 07.2019 3 dni przed okresem
FT3 4.49
FT4 15.34 -
mk - ja piję ziółka pierwszy cykl właśnie i nie jestem senna, żadnych negatywnych objawów brak jak dotąd, jedynie te upały czasem powodują zmęczenie i myślę, że to może być przyczyną
Myszusia - gratuluję Ci z serca Twojego małego-dużego szczęścia:*
Dziewczyny, chciałam się Was dopytać w sprawie temperaturki. Oczekuję owulacji i po raz pierwszy mierzę temperaturę w tym cyklu, wiem, że jak podskoczy i utrzyma się 3 dni, to znaczy, że była owulacja dzień wcześniej. Ale czy zawsze po owulacji skacze temperatura? dodam, że nie biorę żadnych leków, nic poza ziołami, wiesiołkiem i kwasem foliowym -
Myszusia wrote:Dziewczyny jestem po badaniach prenatalnych. Wszystko jest dobrze, maleństwo jest zdrowe!!!! Najważniejsze!
noooo wspaniale:D:D:D wiedzialam ze tak bedzie:) to teraz oczekiwania czy bedzie chlopiec czy dziewczynka:D wg mnie chlopiec:P chociaz moze bedziesz miala racje i bedzie dziewczynka:D
ja mialam cudowna noc, lezelismy sobie z mezem w szczerym polu na trawie i gapilismy sie w niebo, kilka spadajacych gwiazd udalo sie zobaczyc:) pieknie bylo:) potrzebowalam takiego relaksu po wczorajszym dniu, wczoraj sie zalamalam po wizycie w smyku, kupowalam dla kolezanki prezent na baby shower i jakos nogi mnie same zaniosly na dzial z lozeczkami i wozkami i tak mi przykro bylo, no ale nic skoro kilka gwiazd spadajacych udalo sie zobaczyc to w koncu musi sie udac co nie:)
milego dnia kochaneMyszusia lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
Paolala to ja poproszę o jedną gwiazdkę - u nas niestety ale zachmurzone było i grzmiało tu i ówdzie.
Myszusia super.
A ja dziś się dowiem kiedy na HSG idę - czy to jutro będzie czy we wtorek
Fajnego i chłodnego dnia życzęMyszusia lubi tę wiadomość
Estradiol- 41,0 pg/mL
FSH 6,82 mlU/ml
LH 4,1 mlU/mL
AMH 0,15
CMV IgG >496.0 AU/mL
CMV IgM 0.2AU/mL
EBV VCA IgM 0.14 S/CO
EBV VCA IgG 68.48 S/CO
FT3 4.49
FT4 15.34 -
Joanna_Z wrote:Paolala to ja poproszę o jedną gwiazdkę - u nas niestety ale zachmurzone było i grzmiało tu i ówdzie.
Myszusia super.
A ja dziś się dowiem kiedy na HSG idę - czy to jutro będzie czy we wtorek
Fajnego i chłodnego dnia życzę
No pewnie jedna gwiazdka jest dla Ciebie;) mysle ze wystarczy zeby podzielic sie z kazdą z Was tutaj:)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
nick nieaktualnyEhhh jednak przyszedł czas na mnie. Znowu czuje, że się nie udało. Wypróbuję ziółka, nie wiem czy na allegro zamówić, czy w zielarskim skomponować. Co lepsze? Na allegro nie oszukują z tą mieszanką?
Na pęknięcie pęcherzyków mam pregnyl, czy można z ziółkami stosować ten zastrzyk?
Bo z inofolic/inofem to wiem, że można bo już kiedyś Was tu pytałam -
Widziałam wczoraj 6 gwiazdek.
Dziś o 7 : 00 dzwoniła GIN do mnie że mam szybko do szpitala jechać, bo będą mi HSG robić. W izbie przyjęć już kończyła mnie wypisywać i dzwoni tel
- GIN - gdzie jesteś ?
- JA - Mówię na Izbie przyjęć.
- GIN - to anuluj to przyjęcie, dziś lekarze nie mają czasu. Następne badanie będą robili w środę. Bądź już tu o 7:30.
I tak to dziś odwiedziłam szpital.
No cóż może w środę się uda. Do 3 razy sztuka.
Wiecie jeszcze dziś gwiazdy mają spadać - to zaglądajcie może i wy wypatrzycie tą jedyną.Estradiol- 41,0 pg/mL
FSH 6,82 mlU/ml
LH 4,1 mlU/mL
AMH 0,15
CMV IgG >496.0 AU/mL
CMV IgM 0.2AU/mL
EBV VCA IgM 0.14 S/CO
EBV VCA IgG 68.48 S/CO
FT3 4.49
FT4 15.34 -
klara_bella wrote:Ehhh jednak przyszedł czas na mnie. Znowu czuje, że się nie udało. Wypróbuję ziółka, nie wiem czy na allegro zamówić, czy w zielarskim skomponować. Co lepsze? Na allegro nie oszukują z tą mieszanką?
Na pęknięcie pęcherzyków mam pregnyl, czy można z ziółkami stosować ten zastrzyk?
Bo z inofolic/inofem to wiem, że można bo już kiedyś Was tu pytałamEstradiol- 41,0 pg/mL
FSH 6,82 mlU/ml
LH 4,1 mlU/mL
AMH 0,15
CMV IgG >496.0 AU/mL
CMV IgM 0.2AU/mL
EBV VCA IgM 0.14 S/CO
EBV VCA IgG 68.48 S/CO
FT3 4.49
FT4 15.34 -
Daktylek - ja kupiłam osobno każde zioło i zmieszałam sama w domu wg proporcji, całość wyszła ponad 30zł, ale mam tego ogromny wór. U mnie w sklepie zielarskim nawet nie było gotowej mieszanki, sprzedawczyni powiedziała, że to się samemu miesza. Na allegro kupujesz gotowe, bo oni na tym zarabiają, a też nie wiadomo dokładnie co tam domieszali i czy są należyte proporcje i składniki - lepiej samemu zrobić i mieć pewność, że to jest to
Joanna_Z lubi tę wiadomość