X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zioła ojca Sroki nr 3
Odpowiedz

Zioła ojca Sroki nr 3

Oceń ten wątek:
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Nalunia za rady:) na pewno z nich skorzystam:) tatuaż też mam już ale ciągnie mnie do drugiego:) też odpuscilam ziolka na mnie nie dzialaly... Nalunia mam nadzieję że cykl z clo zakończy się u Ciebie fasolka:)moglibyście urlop spędzić we trójkę:) ja w ogóle nie czuję tak na prawdę czy owulka była czy nie dziś widziałam się z kuzynka która za 2 tygodnie rodzi dziewczyna ledwo zipala ale i tak wszystko bym dała żeby być na jej miejscu...noooo kop w tyłek chyba znowu mi się należy za smecenie!!!!

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • Myszusia Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje dziewczyny. Mam nadzieje ze w srode juz podziele sie z Wami dobrymi wiesciami :)

❤❤
  • Nalunia Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolcia też czasami jak widzę diewczyny z ogromnymi już "piłeczkami" to myślę sobie że wszystko bym oddała za taki stan - wiem że jest ciężko zwłaszcza pod koniec, ale i tak byłabym najszczęśliwsza na świecie :))) znam to Paolcia :)
    Myszko to czekamy na kolejne super nowinki :))) :*

[img][/img]
  • Joanna_Z Koleżanka

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj a ja dziś 2 wielkie kartony ubranek przywiozłam mojej siostrze. Siostra męża mówi że jej to na górze zalega to przekazałam dalej. Mam nadzieję że i ja z tych ubranek skorzystam kiedyś

Estradiol- 41,0 pg/mL
    FSH 6,82 mlU/ml
    LH 4,1 mlU/mL
    TSH 1,926- robione 02.2019 w czasie okresu
    AMH 0,15
    CMV IgG >496.0 AU/mL
    CMV IgM 0.2AU/mL
    EBV VCA IgM 0.14 S/CO
    EBV VCA IgG 68.48 S/CO
    Prolaktyna 39.06ng/ml norma(3.34-26.72)
    TSH 3.29- robione 07.2019 3 dni przed okresem
    FT3 4.49
    FT4 15.34
  • Myszusia Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naluniu niedługo i Ty bedziesz chodzić z taką "piłeczką" :) Jestem tego pewna!

Joanna na pewno skorzystasz, oj trzymam kciuki zeby jak najszybciej <3

Nalunia lubi tę wiadomość

❤❤
  • mk Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, czy mialyscie jakies negatywne objawy po ziolkach? ja dopiero 2 dzien biore, ale jestem potwornie senna i zastanawiam sie czy to moze byc wplyw ziol. dzieki za odpowiedz:)

• Kaśka00 Znajoma

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mk - ja piję ziółka pierwszy cykl właśnie i nie jestem senna, żadnych negatywnych objawów brak jak dotąd, jedynie te upały czasem powodują zmęczenie i myślę, że to może być przyczyną :)

Myszusia - gratuluję Ci z serca Twojego małego-dużego szczęścia:*

Dziewczyny, chciałam się Was dopytać w sprawie temperaturki. Oczekuję owulacji i po raz pierwszy mierzę temperaturę w tym cyklu, wiem, że jak podskoczy i utrzyma się 3 dni, to znaczy, że była owulacja dzień wcześniej. Ale czy zawsze po owulacji skacze temperatura? dodam, że nie biorę żadnych leków, nic poza ziołami, wiesiołkiem i kwasem foliowym ;)

• Demeter Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mk ja nie miałam żadnych negatywnych objawów. Spało mi się po nich znakomicie, może coś w tym jest. A te potworne upały powodują dodatkowe znużenie.

Demeter
  • Demeter Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka z reguły tak jest, że po wystąpieniu owulacji temperatura wzrasta. Ale czy zawsze? Każdy organizm jest inny i reaguje inaczej. Moim zdaniem taki skok, o którym piszesz jest jak najbardziej prawidłowy.

Kaśka00 lubi tę wiadomość

Demeter
  • Myszusia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem po badaniach prenatalnych. Wszystko jest dobrze, maleństwo jest zdrowe!!!! Najważniejsze! <3

❤❤
  • Demeter Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspaniałe wieści Myszko!Teraz tylko relaksować się i cieszyć się brzusiem:)
    A i oczywiście ciągle zarażać nas wiruskami:)

Myszusia lubi tę wiadomość

Demeter
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszusia wrote:
    Dziewczyny jestem po badaniach prenatalnych. Wszystko jest dobrze, maleństwo jest zdrowe!!!! Najważniejsze! <3

noooo wspaniale:D:D:D wiedzialam ze tak bedzie:) to teraz oczekiwania czy bedzie chlopiec czy dziewczynka:D wg mnie chlopiec:P chociaz moze bedziesz miala racje i bedzie dziewczynka:D
    ja mialam cudowna noc, lezelismy sobie z mezem w szczerym polu na trawie i gapilismy sie w niebo, kilka spadajacych gwiazd udalo sie zobaczyc:) pieknie bylo:) potrzebowalam takiego relaksu po wczorajszym dniu, wczoraj sie zalamalam po wizycie w smyku, kupowalam dla kolezanki prezent na baby shower i jakos nogi mnie same zaniosly na dzial z lozeczkami i wozkami i tak mi przykro bylo, no ale nic skoro kilka gwiazd spadajacych udalo sie zobaczyc to w koncu musi sie udac co nie:)
    milego dnia kochane

• Joanna_Z Koleżanka

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala to ja poproszę o jedną gwiazdkę - u nas niestety ale zachmurzone było i grzmiało tu i ówdzie.
    Myszusia super.

A ja dziś się dowiem kiedy na HSG idę - czy to jutro będzie czy we wtorek

Fajnego i chłodnego dnia życzę

Estradiol- 41,0 pg/mL
    FSH 6,82 mlU/ml
    LH 4,1 mlU/mL
    AMH 0,15
    CMV IgG >496.0 AU/mL
    CMV IgM 0.2AU/mL
    EBV VCA IgM 0.14 S/CO
    EBV VCA IgG 68.48 S/CO
    FT3 4.49
    FT4 15.34
  • Demeter Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też widziałam wczoraj parę spadających gwiazd, trudno było się dopatrzeć ale się udało. Od razu pomyślałam sobie życzenie...domyślacie się jakie. Dziś też jest szansa coś zobaczyć.

Demeter
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna_Z wrote:
    Paolala to ja poproszę o jedną gwiazdkę - u nas niestety ale zachmurzone było i grzmiało tu i ówdzie.
    Myszusia super.

A ja dziś się dowiem kiedy na HSG idę - czy to jutro będzie czy we wtorek

Fajnego i chłodnego dnia życzę

No pewnie jedna gwiazdka jest dla Ciebie;) mysle ze wystarczy zeby podzielic sie z kazdą z Was tutaj:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh jednak przyszedł czas na mnie. Znowu czuje, że się nie udało. Wypróbuję ziółka, nie wiem czy na allegro zamówić, czy w zielarskim skomponować. Co lepsze? Na allegro nie oszukują z tą mieszanką?
    Na pęknięcie pęcherzyków mam pregnyl, czy można z ziółkami stosować ten zastrzyk?
    Bo z inofolic/inofem to wiem, że można bo już kiedyś Was tu pytałam :)

• Joanna_Z Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam wczoraj 6 gwiazdek.
    Dziś o 7 : 00 dzwoniła GIN do mnie że mam szybko do szpitala jechać, bo będą mi HSG robić. W izbie przyjęć już kończyła mnie wypisywać i dzwoni tel
    - GIN - gdzie jesteś ?
    - JA - Mówię na Izbie przyjęć.
    - GIN - to anuluj to przyjęcie, dziś lekarze nie mają czasu. Następne badanie będą robili w środę. Bądź już tu o 7:30.
    I tak to dziś odwiedziłam szpital.

No cóż może w środę się uda. Do 3 razy sztuka.

Wiecie jeszcze dziś gwiazdy mają spadać - to zaglądajcie może i wy wypatrzycie tą jedyną.

Estradiol- 41,0 pg/mL
    FSH 6,82 mlU/ml
    LH 4,1 mlU/mL
    AMH 0,15
    CMV IgG >496.0 AU/mL
    CMV IgM 0.2AU/mL
    EBV VCA IgM 0.14 S/CO
    EBV VCA IgG 68.48 S/CO
    FT3 4.49
    FT4 15.34
  • Joanna_Z Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klara_bella wrote:
    Ehhh jednak przyszedł czas na mnie. Znowu czuje, że się nie udało. Wypróbuję ziółka, nie wiem czy na allegro zamówić, czy w zielarskim skomponować. Co lepsze? Na allegro nie oszukują z tą mieszanką?
    Na pęknięcie pęcherzyków mam pregnyl, czy można z ziółkami stosować ten zastrzyk?
    Bo z inofolic/inofem to wiem, że można bo już kiedyś Was tu pytałam :)
    Ja w zielarskim kupuję. I właśnie muszę w świeże się zaopatrzyć. Od nowego cyklu będę stosować

Estradiol- 41,0 pg/mL
    FSH 6,82 mlU/ml
    LH 4,1 mlU/mL
    AMH 0,15
    CMV IgG >496.0 AU/mL
    CMV IgM 0.2AU/mL
    EBV VCA IgM 0.14 S/CO
    EBV VCA IgG 68.48 S/CO
    FT3 4.49
    FT4 15.34
  • daktylek Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna Z. A kupujesz gotowa mieszanke czy osobno kazde ziolo i mieszasz?

Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
    w57v3e3k7yxei1cq.png
  • Kaśka00 Znajoma

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daktylek - ja kupiłam osobno każde zioło i zmieszałam sama w domu wg proporcji, całość wyszła ponad 30zł, ale mam tego ogromny wór. U mnie w sklepie zielarskim nawet nie było gotowej mieszanki, sprzedawczyni powiedziała, że to się samemu miesza. Na allegro kupujesz gotowe, bo oni na tym zarabiają, a też nie wiadomo dokładnie co tam domieszali i czy są należyte proporcje i składniki - lepiej samemu zrobić i mieć pewność, że to jest to ;)

Joanna_Z lubi tę wiadomość

‹‹ 81 82 83 84 85 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ