Zmetylowany kwas foliowy i zmetylowane B6 w jednym?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo jednak koleżanka słabo wątek o mthfr przejrzła bo właśnie na ostatnich stronach cały czas dziewczyny piszą o Doctor's Best a i ja wspominałam o B-Right firmy Jarrow. Najlepiej szukać ich przez internet albo w lokalnych sklepach z suplementami dla sportowców
-
Koleżanka przejrzała wątek doskonale, a właściwie nawet kilka wątków ale jak się okaząło nie ten najważniejszy o MTHFR. Inna sprawa, wprowadzono mnie w błąd, bo nie ma metylowanej formy b6, jest natomiast aktywna i podejrzewam, że tego moja lekarz wymaga. W każdym razie zanim do tego doszłam to trochę się naszukałam. Dzięki za pomoc. Już mam zapasy w domu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 18:19
-
Ja biorę metafoline i metylowaną b12 ale osobno w dwóch tabletkach. Zerknijcie dziewczyny na ofertę firmy NOW albo SOLGAR. Dostępne w niektórych aptekach, sklepach z odżywkami dla sportowców i w necie.
Osobiście bardzo sobie chwalę, biorę od 3 m-cy. Cykle jak w zegarku, samopoczucie dobre, a ponadto bardzo poprawiła mi się cera. Wiem, że to od suplementów, bo w ostatnim czasie nic innego się u mnie nie zmieniło.
Tak czy inaczej jak ciąży nie było tak nie ma ;(
Powodzenia i dużo cierpliwości życzę -