X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów 1 cykl mierzenia temperatury
Odpowiedz

1 cykl mierzenia temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kambel Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie staraczki. Mam 22 lata od 3 mies staramy się z partnerem o dzidziusia.jednak jest to 1 cykl kiedy mierze temp dodatkowo robię testy owu. Dziś jest 17 dc ( cykle nie zbyt regularne poprzedni 28 dni a prędzej 26 prędzej brałam tabletki) więc powinna być już owulacja wg obliczeń ze cykl ma 28 dni. Jednak temp od 5 dni wynosi 36.3 testy również na minus i zastanawiam się czy wszystko ok. Mierzmoże ktoś coś podpowie lub miał podobnie. :) chcielibyśmy już by dzidzia była z nami. I sama już nie wiem co o tym myśleć. Pozdrawiam

relgio4pk3pt9z4w.png
  • Justine Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kambel, udostępnij nam wykres :)

I pytanie czy mierzysz temp zgodnie z wszystkimi zasadami? czyli mierzenie o stałej godzinie, po przespaniu kilku godzin w nocy?

Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
    3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
    Mała Królewna jest już z nami <3
    Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/
  • kambel Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mierze codziennie o tej samej porZe czasami spr jeszcze raz dodatkowo po kolejnych kilku godz snu i jest wyższa ale zapisuje tą pierwszą. Kurczę nie wiem za bardzo jak się go udostępnia :(

relgio4pk3pt9z4w.png
  • Justine Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już udostępniłaś. Może masz późną owulację, albo bezowulacyjny. Mierz dalej temp i zobaczysz jak bedzie sie wykres kształtować po całym cyklu.

Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
    3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
    Mała Królewna jest już z nami <3
    Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/
  • kambel Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś temp poszła w górę o 0.2 :) na szczęście. Nie wszystko jeszcze stracone. :)

relgio4pk3pt9z4w.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ