X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów 5 dni po owu 2 kropki krwi i ból brzucha
Odpowiedz

5 dni po owu 2 kropki krwi i ból brzucha

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Andzia 34 Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2013, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ,
    nowa tu jestem staram się o ciąże już długo owulację miałam 06.11 potwierdzona temperatura dziś 5 dni po owu miałam straszne bóle brzucha cały dzień się czułam jak bym kilo kamieni zjadłam i bóle pleców na zmianę miałam .rano zauważyłam 2 krople kwi czerwonej tak jak bym 2 kropelki krwi z jakieś rany na papier dałam co to może oznaczać ? po paru godzinach raz zauważyłam śluz różowy. i czy wogule coś oznacza ? proszę o poradę

sbgosbt.png

74dn1tf.png

• laka86 Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może oznaczać to zagnieżdzenie zarodka tzw. plamienie implantacyjne ( nie wiem tylko czy 5 dni po owu to nie za wczesnie)
    trzymam kciuki

lala86
  • Andzia 34 Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm różnie piszą od 4 do 12 dni po ovu ale nigdy tak nie miałam

sbgosbt.png

74dn1tf.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzis megaa spadek,6 dpo

• Andzia 34 Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi się trzyma wysoko wiec zobaczymy ;)

sbgosbt.png

74dn1tf.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ