X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Brak skoku, wolno rosnąca tempka w drugiej fazie
Odpowiedz

Brak skoku, wolno rosnąca tempka w drugiej fazie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • myssss Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, czy któraś z Was też tak ma że po owulacji nie ma wyraźnego skoku, a temperatura rośnie powoli zanim wskoczy na poziom tych wyższych temperatur?

Proszę luknijcie na mój wykres. W poniedziałek rano byłam u gina i pęcherzyk miał 2,5 cm. Owulka miała byc w każdej chwili. Przedwczoraj pierwszy test owulacyjny pozytywny. Wczoraj klucie jajnika. Spodziewałam się dzisiaj skoku a tu nic. Powoli pewnie zacznie temperatura rosnąć ale nigdy nie mam wyraźnego skoku :( Mam już synka i przed ciążą miałam książkowe wykresy. Od jutra mam zacząć brać Luteine przez 10 dni, ale skąd mam mieć pewność że to nie za wcześnie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 08:01

gyxwqps6hogdm1kg.png
  • megiiiii Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2018, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież piękny skok był w 14 dniu cyklu :) to na bank była owulacja:)

• myssss Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megiiiii wrote:
    Przecież piękny skok był w 14 dniu cyklu :) to na bank była owulacja:)

Kochana w tym cyklu rzeczywiście :) Poprzednie były naprawdę kiepskie...

gyxwqps6hogdm1kg.png
  • Simons_cat Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2021, 16:42

Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56

age.png

Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54

age.png
    👩‍❤️‍💋‍👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.

💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
    💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023

😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
    💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6%
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ładny skok- znaczny o 0,6, ale dziś 4 dpo mam spadek o 0,3... oczywiście nie doszło do bazowej.. owulacja potwierdzona monit+ testy LH i objawy.
    Martwi mnie ten spadek :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 10:39

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ