Clearblue - cyrfowy test owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
Juudi, wczoraj znalazłam same paski na stronie time4baby.pl.
juudi lubi tę wiadomość
Muszę mieć plan działania.
1. ICSI - nieudane;
2. a. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka
b. 08.02.2025 nieudany transfer 5.1.1. tęsknię i kocham -
No wlasnie - kilka ostatnich miesięcy miedzy 25-30 wiec w te dni celuje. Nie mam porównania co do temaperstury, a i śluz obserwuje dopiero pierwszy miesiąc były „dwie fale” tego śluzu wiec tez celowałam w te dni ale testy od 3 dnia codzien negatywne a zwykle paski rożnie raz mocniej raz nic
-
asiula1990 wrote:No wlasnie - kilka ostatnich miesięcy miedzy 25-30 wiec w te dni celuje. Nie mam porównania co do temaperstury, a i śluz obserwuje dopiero pierwszy miesiąc były „dwie fale” tego śluzu wiec tez celowałam w te dni ale testy od 3 dnia codzien negatywne a zwykle paski rożnie raz mocniej raz nic
Po pierwsze: może być błąd pomiaru. Żadne testy nie są doskonałe. Po drugie możliwe, że akurat w tym cyklu nie miałaś wyrzutu LH. Jednocześnie miałaś śluz. Zbadałabym hormony.
Jak robię clear blue, to nie robię innych testów, żeby bałaganu w głowie nie mieć.Muszę mieć plan działania.
1. ICSI - nieudane;
nick nieaktualnyasiula1990 wrote:No wlasnie - kilka ostatnich miesięcy miedzy 25-30 wiec w te dni celuje. Nie mam porównania co do temaperstury, a i śluz obserwuje dopiero pierwszy miesiąc były „dwie fale” tego śluzu wiec tez celowałam w te dni ale testy od 3 dnia codzien negatywne a zwykle paski rożnie raz mocniej raz nic
Takie dziwactwa były u mnie w tym cyku. Testy paskowe najpierw negatywy kilka dni a póżniej 2 dni pod rząd pozytyw ewidentny, dla "pewności" i potwierdzenia zrobiłam testy Clearblue (4dni) - wszystkie puste kółeczka -> negatywy. Testy były robione z tego samego moczu. Któremu wierzyć nie wiem, jednak zgodnie z temp i 1 dniowym śluzem płodnym owu powinna była być.
Jednak o tym co teraz się dzieje z temperaturą to szkoda mi gadać... Jakiś dziwny cykl; wszystko wariuje -
Raz na jakiś czas zdarza się po prostu bałagan, czy to przez stres czy jakieś inne czynniki. No niestety, więcej Ci nie podpowiem, bo nie mam pomysłu.Muszę mieć plan działania.
1. ICSI - nieudane;
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 2 rodzaje Clear Blue, jeden różowy, drugi bada 2 hormony ma kolor fioletowy.Niestety kończą mi się paski, a na Allegro, gdzie zamawialam zestaw nie ma osobno pasków.Wiem że chyba są na e Bay, ale jakoś boję się w ten sposób kupować, nigdy nie kupowałam tam niczego.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomóżcie mi proszę.
Staramy się o dziecko cykle mam co 29 dni, ostatnia miesiączka 14/06 dzisiaj to mój 21 cykl a od 9 cyklu robię testy owulacyjne, do 16 robiłam paski ale były negatywne, od 16 robię cyfrowy, 16 miałam negatywny tzn puste kuleczko (używam Clearblue) a od 17 mam mrugajaca buzke, czyli 3 dni mi mruga... O co chodzi? Bo w instrukcji jest, że jeżeli mruga to szansa na zajście, a jak stoi to najbardziej płodny ale już 3 dzień mruga czy to nie za długo? -
Cześć dziewczyny,
A co myślicie o takiej sytuacji?
Wczoraj po 3 teście z porannego moczu około 7 rano wyszła uśmiechnięta minka. Stosunek odbyl się wieczorem. Wiem, że zgodnie z instrukcja powinno się współżyć w ciągu najbliższych 48h i najbliższe dwa dni są najbardziej płodne. Jednak z ciekawości dzisiaj zrobiłam również test z samego rana i już wyszło tylko puste kółeczko? Czy któraś z Was też tak miała? Zastanawia mnie czy dzisiaj również nie powinno być uśmiechniętej minki.. -