X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów CO O TYM MYŚLICIE ????
Odpowiedz

CO O TYM MYŚLICIE ????

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • stokrtka Koleżanka

Wysłany: 8 maja 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo Tobie dziękuję za informację, właśnie nie wiedziałam jak to do końca interpretować. Tak bardzo bym chciała żeby się udało;)

• Aenu Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dzisiaj wróciła do 37,08

• Aenu Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam cykle około 40 dni. Test chce zrobić około czwartku/piątku.

• stokrtka Koleżanka

Wysłany: 8 maja 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam zawsze 29 dni - oprócz tego też poczekam do piątku- bo juz tyle tych testów zrobiłam, że chyba bez sensu się spieszyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu ja tez testuje w piatek... będzie sie dzialo :-)

Aenu lubi tę wiadomość

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ