Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów czy szyjka moze sie zmieniac
Odpowiedz

czy szyjka moze sie zmieniac

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy szyjka w ciagu dnia moze sie zmieniac .np ,ze rano moze byc bardzo twarda i zamknieta a wieczorem lekko uchylona i twarda ale juz nie tak bardzo jak rano .ja mam tak prawie codziennie i nie wiem czy to normalne .dziekuje z gory za odpowiedz

<3
  • Młoda Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie ,że tak, szyjka zmienia swoją pozycję w ciagu dnia. Najlepiej ją sprawdzać o podobnej porze

Młoda
    glxfp0ykf5qmdvkk.png

uch5hdgeomm520qo.png
  • paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze sprawdzam rano zaraz po temce ale ostatnio dla porownania sprawdzalam tez wieczorem bo slyszalam ,ze albo ta albo ta pora najlepsza i wlasnie zaobserwowalam ,ze jest kompletnie inna wtedy :) dziekuje za odpowiedz :)

<3
  • Młoda Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszę, powodzenia :)

Młoda
    glxfp0ykf5qmdvkk.png

uch5hdgeomm520qo.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ