Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Czy taki wykres oznacza brak szans na ciąże?
Odpowiedz

Czy taki wykres oznacza brak szans na ciąże?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anita26 Nowa

Wysłany: 14 lutego 2017, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    dzisiaj i wczoraj odnotowałam mały spadek temperatury czy to oznacza, że nie mam szans na ciąże? Dodam, że wstawiając wczorajsza temperaturę 36,61, dzień owulacji przesunął się o dwa dni do przodu z środy (08.02) na piątek (10.02)

7e04871aed6ae7f63f414f33730c2908.png

• irma37 Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2017, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jasne, że jest szansa. Temperatura nadal wysoka,a taki mały spadek nie wróży niczego złego. Trzymam kciuki ❤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 00:14

Irmina
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ