Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów interpretacja wykresu temperatury
Odpowiedz

interpretacja wykresu temperatury

Oceń ten wątek:
  • Invisible90 Koleżanka

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To poczekaj jeszcze ze 4 dni i testuj. :)

Laura ❤️
    klz99vvjopfii6xl.png
  • stokrtka Koleżanka

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już nie mogę wytrzymać z ciekawości:)ale jestem pozytywnie nastawiona:)

• Invisible90 Koleżanka

Wysłany: 29 kwietnia 2017, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi ovu już kolejny dzień przesunął owulacje. I teraz pokazuje tak jak dziewczyny mówiły wcześniej, że owulacja była najprawdopodobniej 26 kwietnia.

Laura ❤️
    klz99vvjopfii6xl.png
  • Viki12987 Znajoma

Wysłany: 12 sierpnia 2025, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Czy mogłybyście pomóc mi w interpretacji wykresu? Owulacja potwierdzona monitoringiem w 14dc. Stosunek na dwa dni przez i w dzień owulacji. Okres powinnam dostać wczoraj. Temp. Dziś 36,93 test negatywny.. :(

👱🏻‍♀️ 28 👦🏻 39

👱🏻‍♀️
    2023 CP
    Usunięty prawy jajowod
    Lewy jajowod drożny ✅️
    Amh 2,53 ng/ml
    Tsh, ft3,ft3 w normie
    Prolaktyna w normie
    Chlamydia, mykoplasma, ureaplasma - negatywne

👦🏻
    Morfologia 2%
    Całkowita ilość w ejakulacie 179 milionów
    Żywotność 74%
    Ruchliwość 60%
    Brak żylaków powróżka
    Testosteron 314 ng/dl norma 240-870
    Badania krwi w normie
  • KurtynaMileczenia Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2025, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) to mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatur. Czy wg was była owulacja? Temperatura wzrasta w porządku, czy powinna bardziej nagle, a nie tak stopniowo jak u mnie?
    Temperatura powinna się podwyższyć minimum o 0,2 stopnia, ale w stosunku do której temperatury sprzed owulacji?
    Bardzo dziękuję za pomoc ❤️

preg.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ