X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów jaki powinien być prawidłowy skok temperatury po owulacji
Odpowiedz

jaki powinien być prawidłowy skok temperatury po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gaaaabi Koleżanka

Wysłany: 22 października 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy u mnie nie jest zbyt mały?
    https://ovufriend.pl/graph/e1a2560a3515f15458eb9a7a17d82a87
    e1a2560a3515f15458eb9a7a17d82a87.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 18:33

e5da7a9e85c50198ba4ed43b5b951613.png
  • Młoda Przyjaciółka

Wysłany: 25 października 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Ciebie skok jest. Ja bym dla zachowania zasady NPR przesunęła czerwoną linię na dzień później dlatego ,że skok temperatury wg metody Rotzera, to temperatura większa o minimum 0,05 stopnia od najwyższej temp z sześciu poprzednich - 36,8 z 14 dc nie jest większa od temp z 11 dc. Nie wiem czy jasno to napisałam, pewnie nie, dlatego poczytaj sobie o NPR jeżeli jesteś tym zainteresowana :P

Ja bym sie bardziej zastanowiła nad tym ,że masz wysokie temperatury w 1 fazie cyklu, ale nie znając Twojej historii poprzednich cykli ciężko coś stwierdzić, może taka Twoja natura, pozdrawiam ;)

Lea15 lubi tę wiadomość

Młoda
    glxfp0ykf5qmdvkk.png

uch5hdgeomm520qo.png
  • gaaaabi Koleżanka

Wysłany: 27 października 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę o ciąży biochemicznej w poprzednim cyklu oraz też byłam chora.. więc nie wiem, zobaczymy tym razem

• gaaaabi Koleżanka

Wysłany: 27 października 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszę o pomoc w interpretacji. nie umiem przesunąć czerwonej linii na dzień później...

• Młoda Przyjaciółka

Wysłany: 28 października 2014, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już jej nie przesuwaj tylko po prostu weź pod uwagę że ewentualnie @ dostaniesz dzień później czego oczywiście Ci nie życzę i trzymam kciuki za zieloną kropkę ,powodzenia :)

Młoda
    glxfp0ykf5qmdvkk.png

uch5hdgeomm520qo.png
  • paola1205 Koleżanka

Wysłany: 28 października 2014, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, powiedzcie mi dlaczego of nie wyznaczylo mi jeszcze owulki?

km5stv73b57ghe1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola1205 wrote:
    Witajcie, powiedzcie mi dlaczego of nie wyznaczylo mi jeszcze owulki?

Bo jeszcze nie było. Może na dniach będzie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ