X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Metoda Rotzera - nie rozumiem mojego wykresu :(
Odpowiedz

Metoda Rotzera - nie rozumiem mojego wykresu :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Brunhilda Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia - oby!

Jednak gdybyś miała zacząć w następnym cyklu to spróbuj o 7 rano :P

Welonisia - następny cykl (z nowym termometrem) będzie pewnie nieco bardziej miarodajny. O ile w ogóle będzie to potrzebne ;)

Welonisia lubi tę wiadomość

• Welonisia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieje ze nie bedzie to juz potrzebne hihi :)

p19uskjohisr6juh.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ