X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Metoda Rotzera - nie rozumiem mojego wykresu :(
Odpowiedz

Metoda Rotzera - nie rozumiem mojego wykresu :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Brunhilda Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia - oby!

Jednak gdybyś miała zacząć w następnym cyklu to spróbuj o 7 rano :P

Welonisia - następny cykl (z nowym termometrem) będzie pewnie nieco bardziej miarodajny. O ile w ogóle będzie to potrzebne ;)

Welonisia lubi tę wiadomość

• Welonisia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieje ze nie bedzie to juz potrzebne hihi :)

p19uskjohisr6juh.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ