X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Metoda Rotzera - nie rozumiem mojego wykresu :(
Odpowiedz

Metoda Rotzera - nie rozumiem mojego wykresu :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Brunhilda Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia - oby!

Jednak gdybyś miała zacząć w następnym cyklu to spróbuj o 7 rano :P

Welonisia - następny cykl (z nowym termometrem) będzie pewnie nieco bardziej miarodajny. O ile w ogóle będzie to potrzebne ;)

Welonisia lubi tę wiadomość

• Welonisia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieje ze nie bedzie to juz potrzebne hihi :)

p19uskjohisr6juh.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ