X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Metoda Rotzera - nie rozumiem mojego wykresu :(
Odpowiedz

Metoda Rotzera - nie rozumiem mojego wykresu :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Brunhilda Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia - oby!

Jednak gdybyś miała zacząć w następnym cyklu to spróbuj o 7 rano :P

Welonisia - następny cykl (z nowym termometrem) będzie pewnie nieco bardziej miarodajny. O ile w ogóle będzie to potrzebne ;)

Welonisia lubi tę wiadomość

• Welonisia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieje ze nie bedzie to juz potrzebne hihi :)

p19uskjohisr6juh.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ