X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Możliwa ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zerkniecie na mój wykres?
    Ja już zaczynam głupieć... Na razie nie staramy się o dziecko, dlatego też stosujemy "ogumienie", bo na hormony nie chciałam się decydować. Pierwszy stosunek z odstawieniem gumek miał miejsce 28 dc. Zwykle @ pojawia się u mnie 29-30 dc (średnio z zeszłego roku 29, w tym roku zdarzyło się, że wypadła 32 dnia), więc dzień przed planowaną miesiączką uznałam za bezpieczny ;) :D. Do tej pory zawsze miałam jakieś objawy nadchodzącej @, teraz poza lekkim bólem od wczoraj, absolutnie żaden z objawów się nie pojawił ;)
    Moje temperatury w poprzednich cyklach w II fazie były w okolicy 36,5, w tym cyklu powędrowały nieco wyżej... W dwóch poprzednich cyklach owulację wyznaczyło mi na 23 dc, ale moja faza lutealna wynosiła 10 dni.
    Zabrakło mi testów owulacyjnych, więc nie wyłapałam dokładnie drugiej mocnej krechy na teście :/
    Czy Waszym zdaniem mogło dojść do zapłodnienia? I czy w ogóle owulacja wystąpiła? Niby jest skok temperatur, niby śluz był dobry, ale teraz już sama nie wiem co o tym myśleć.

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak masz skok temp to nastąpiła owulacja. A jeśli chodzi o ciażę to chyba na razie za wcześnie. Jak wyższe temperatury będziesz miała jeszcze tydzień to zrób test ;]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ