X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów O co chodzi z temperaturą?
Odpowiedz

O co chodzi z temperaturą?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Netka96 Koleżanka

Wysłany: 2 grudnia 2017, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki <3 u mnie chyba nic z tego. Znowu spadła. Dziś 36.47... płakać mi się chce :( jak zaczęłam mierzyć temp pod koniec poprzedniego cyklu to miałam ponad 37, spadło potem i okres... A teraz to jest chyba żart jakiś... pewnie mi pęcherzyk nie pękł albo nie wiem co

d81d4c1ebc692f3cdceb4d13c8859003.png
  • ren25 Nowa

Wysłany: 2 grudnia 2017, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis spore plamienie, bol brzucha i temp nadal podwyzszona 37. Nic nie rozumiem.

• Netka96 Koleżanka

Wysłany: 3 grudnia 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ren25 a jak dziś? U mnie znowu urosła.

• Paś Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja już co prawda na koncówce:) ale dziwne wykresy czasami są tymi szczęśliwymi;) i jestem przykładem tego, a wcześniejsze wykresy miałam książkowe to jednak dziwak był szczęśliwy! Trymam kciuki

de4d5d45da2f774fede5791efd7c9808.png
  • Netka96 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow! Dajesz nadzieję! Gratulacje i szczęśliwego rozwiązania <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam ostatnio bardzo duzo o tych wykresach.. i na roznych forach dziewczyny sie wypowiadały ze nie miały wzrostu temperatur w ciąży...lecz własnie takie dziwne wykresy... :) spadki itp..wiec miejmy nadzieje dziewczyny!!

• Seli Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Netka, nie koniecznie tobie nie pękł, może partner ma problemy? A może po prostu tak wyszło. Jest jeszcze nadzieja w tym miesiącu :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ