X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

OF a testy LH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Drogie, mam wątpliwości.
    Już kolejny raz of zaznaczył mi owulację przed dniem, kiedy test lh by pozytywny.
    Domyślam się, że wynika to ze zmian tempki, ale nie rozumiem tego w kontekście testów lh. Przecież owu jest dopiero po pozytywnym teście lh.
    Jak myslicie, kiedy mam owu?

• cocosowa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego jest przerywana linia..Jak ufasz testom owulacyjnym to licz że owulacja nastąpiła po pierwszym pozytywnym teście. mi też czasami źle wyznacza ale pamiętaj żę on wyznacza teoretycznie

Starania od 06.2014
    Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
    28.07.2015 *11tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem dlaczego jest przerywana..wiem, że testy bywają zawodne, ale żeby wyznaczać owu przed pozyt testem....nie jest to narzędzie doskonałe ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ