X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pomóżcie bo zwariuje czy to cykl bezowulacyjHej wam nic z tego nie rozumiem czemu mam linię ciągłą stałą to jest cykl bezowulacyjny zerknijcie proszę i powiedzcieny?
Odpowiedz

Pomóżcie bo zwariuje czy to cykl bezowulacyjHej wam nic z tego nie rozumiem czemu mam linię ciągłą stałą to jest cykl bezowulacyjny zerknijcie proszę i powiedzcieny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pola 29 Koleżanka

Wysłany: 4 lipca 2018, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam nic z tego nie rozumiem czemu mam linię ciągłą stałą to jest cykl bezowulacyjny zerknijcie proszę i powiedzcie

• Arganoil Debiutantka

Wysłany: 4 lipca 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to wygląda na brak owulacji, ale jeszcze możesz miec przesuniętą.

6f2e98458e9e56baca333c7f2ee92af9.png
  • Pola 29 Koleżanka

Wysłany: 4 lipca 2018, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy ci będzie będę musiała brać tabletki na owulacjie

• Arganoil Debiutantka

Wysłany: 4 lipca 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak wyglądały Twoje poprzednie cykle?

6f2e98458e9e56baca333c7f2ee92af9.png
  • Pola 29 Koleżanka

Wysłany: 4 lipca 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arganoil wrote:
    A jak wyglądały Twoje poprzednie cykle?
    Mierze 1 miesiąc 4 lata temu jak się starałam były cykle bez efektu dopiero suplementy pomogły w owulacji i zajście w ciążę i to za 1 razem z lekami bez leków pół roku i nic nie było

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ