X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów pozytywny test i lekko brązowy śluz
Odpowiedz

pozytywny test i lekko brązowy śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :> Posłuchajcie mam problem..kochałam się z chłopakiem we wtorek i gdy skończyliśmy poleciała mi krew , leciało z godzinkę później już nic..w środę zauważyłam skrzepy było ich tylko 2..od wczoraj leci mi brązowy śluz..raz jest gęstszy a raz normalny :/ Jak sikam to go nie ma,ale jak się podcieram to jest tak samo na bieliznie .. Dziewczyny proszę pomóżcie !:)

• Unlike Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 02:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikaa wrote:
    Cześć :> Posłuchajcie mam problem..kochałam się z chłopakiem we wtorek i gdy skończyliśmy poleciała mi krew , leciało z godzinkę później już nic..w środę zauważyłam skrzepy było ich tylko 2..od wczoraj leci mi brązowy śluz..raz jest gęstszy a raz normalny :/ Jak sikam to go nie ma,ale jak się podcieram to jest tak samo na bieliznie .. Dziewczyny proszę pomóżcie !:)

Eliminując fakt dziewictwo, to mogło być zwykłe obtarcie. Zdarzyło mi się takie krwawienie raz czy dwa, jak "zaszaleliśmy".

Manieczka86, skorpionek82 lubią tę wiadomość

48f411ed51.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm no fakt może masz rację może to było zwykłe obtarcie lecz wiesz..leciało mi z godzinkę,później pod wieczór było mniej tej krwi,następnego dnia zauważyłam 2 skrzepy i trochę krwi pojechałam na pogotowie i lekarz mi powiedział,że to mogła być miesiączka tylko dziwi mnie to bo kurcze no od paru dni bolą mnie strasznie piersi,są takie twarde i wgl..Od przedwczoraj do wczoraj miałam dziwne bóle w podbrzuszu jak się schyliłam lub obojętnie co robiłam..

• my dream Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje Ci serdecznie Kochana i proszę o wiruski :)

mhsvh371pdpt408y.png
  • meli Debiutantka

Wysłany: 28 stycznia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

cześć dziewczyny powiedzcie mi jak to możliwe,żę miałam objawy owulacji temp wysoką śluz testy wychodziły owulacyjny pozytywnie objawy owulacji kłucie jajników, wrażliwość pierwsi a progesteron w 27 dniu wynosi 0,67? to była ta owulacja czy nie

melcia:)
  • Asta Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meli najpewniejszym źródłem wiedzy o owulacji jest monitoring. Może się zdarzyć, że objawy wskazują na owulacje, ale do niej nie dochodzi, albo ciałko żółte jest wadliwe i nie utrzymuje się.
    W Twoim pytaniu brakuje kilka kluczowych informacji.
    Jak długie masz cykle?
    W którym dniu cyklu najprawdopodobniej wystąpiła owulacja?
    W którym dniu cyklu badany był progesteron?
    Dobrze by było, gdybyś udostępniła wykres, jeśli prowadzisz.

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
  • Alicja85 Debiutantka

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też gratuluję:)

• Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Dziś jest mój 8dpo - od 2 dni mam jasnobrazowe plamienie a raczej lekko zabarwiony śluz (najlepiej widoczny przy samej szyjce macicy bo na wkładce to ledwie kilka żółtych kropelek). Do tego czuję dziwny ciężar w podbrzuszu i kłucie jajnika od czasu do czasu. Zazwyczaj u mnie takie plamienia pojawiały się przed miesiączką i temperatura spadała, a teraz rośnie (jednorazowy spadek był w 6dpo) i nie mam żadnego bólu jak na okres. Czekam ale modlę sie żeby to nie był początek @ bo plamienie się nie powiększa tylko jest od 2 dni takie samo - bardzo skąpe.

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • ciasteczkowy potwór Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksia widzisz u mnie to samo, gdyby nie to ze mialam jasna bielzine i to ze sprawdzam sluz, nawet nie zuwazylambym tego plamienie. Nie nasila się, piersi mnie boały mocniej teraz spokoj. Rano bylam przekonana ze dostalam @, bol brzucha itd. a tu nic. Moze milo sie zaskoczymy. A twoja faza lutealna ile zazwyczaj wynosi?

" Nigdy nie mów nigdy"
    f2w3dqk3ff0nea4g.png
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u Ciebie to może być implantacyjne skoro trwało jeden dzień :) u mnie takie lekkie plamienie trwa już 3 dni.. :( moja faza litealna trwa mniej więcej dni więc niestety dość krótko, ale miałam plamienia przez duphaston do tej pory a w tym cyklu odstawiłam duphaston i liczyłaqm na to że mój organizm sobie sam z tym poradzi ;) poza tym zesżły cykl miałam bezowulacyjny niestety :( w tym wyraźnie czułam owulację choć to też mogła być moja wyobraźnia :P no zobaczymy, muszę przestac się zamartwiac i uzbroić w cierpliwosc :)

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • ciasteczkowy potwór Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie jeden dzien, bo dzisiaj jest drugi :) u mnie na plamienie implantacyjne raczej za pozno, ale u Ciebie bardzo mozliwe :D

" Nigdy nie mów nigdy"
    f2w3dqk3ff0nea4g.png
  • skorpionek82 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie czy brązowy śluz dwa dni ale kilka razy w ciągu dnia co może oznaczać w 8 i 9 dpo?

be2286637619c012de883c2f8744cba8.png
  • skorpionek82 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie co może oznaczać plamienie lekkie parę godzin na brązowo 3 dpo ☺

be2286637619c012de883c2f8744cba8.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ