X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prosze o interpretacje
Odpowiedz

Prosze o interpretacje

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zaneta880 Znajoma

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/b4092bd8fa9dc3ea7c08f90aad70569a

zaneta880
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego jeszcze nie testowalas?? Tutaj juz tylko test pomoze;)

• zaneta880 Znajoma

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo boje sie ze wyjdzie negatywny dlatego wolalam zeby ktos mi powiedzial czy istnieje jakas szansa

zaneta880
  • zaneta880 Znajoma

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robilam test 11 dni temu ale wieczorem wyszedl negatywny rozmawialam z polozna i powiedziala zebym brala pod uwage ten drugi wzrost temperatury i wlasnie nie wiem czy moze byc cos na rzeczy:)b4092bd8fa9dc3ea7c08f90aad70569a.png

zaneta880
  • Ezia90 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwazam, że nie wiadomo czy owulacja w ogole była, bo temperatury sa za niskie, w drugiej fazie powinny być dużo wyższe. W dodatku dziwny ten kilkudniowy skok. Nie bylas może chora w tym czasie? No i kolejna sprawa- sluz rozciągliwy który już nie wystepuje po owulacji, a Ty masz go zaznaczonego całkiem niedawno wiec może jesteś przed owulka

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • zaneta880 Znajoma

Wysłany: 8 grudnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie chora nie bylam i tez mnie to wlasnie dziwi co do sluzu to dopiero sie ucze obserwowac wiec tez do konca nie wiem jak ma go interpretowac

zaneta880
  • paola1205 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi dziewczyny czy ta moja temperatura jest w porzadku? Czy jest szansa zeby zakonczylo sie na zielono? Jakies dziwne wydaja mi sie te tempki. A mierze tak jak powinno to byc:-)

km5stv73b57ghe1m.png
  • Kaśka13 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola1205 poczekaj jeszcze kilka dni, może zacznie ładnie rosnąć, a jak wyglądają Twoje cykle bo widzę, że długość krwawień a raczej plamień jest jak dla mnie niepokojąca. konsultowałaś to kiedyś z ginem?

02.2010 - synuś <3
    09.2013 - Aniołek 8 tc
    06.2014 - Aniołek 14 tc
  • paola1205 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko w tym cyklu bylo takie niepokojące dlugie krwawienie. Lekarz dał mi skierowanie na prolaktynę, a nawet nie zapytalam dlaczego akurat prolaktyna.
    Dodatkowu ovu zmienilo mi dzien ovu, mysle ze chyba dosc pozno?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:30

km5stv73b57ghe1m.png
  • Ezia90 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaneta musisz poczytac w bazie wiedzy OF jak obserwowac i jak okreslac sluz. To nie takie trudne :)

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • zaneta880 Znajoma

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia90 dziekuje bardzo :)

zaneta880
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ