X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz po przytulanku
Odpowiedz

Śluz po przytulanku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • malu Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jakiegoś czasu zauważyłam, że od razu po przytulaniu się z mężem mam przezroczyste grudki. Śluz jest lepki lub rozciągliwy, sperma też płynna, a od razu po stosunku robią się żelki. O czym może to świadczyć?

• Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 13 czerwca 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia. Ja po przytulaniu w ogóle nie jestem w stanie śluzu określić. Nawet na drugi dzień jeszcze sperma ze mnie wypływa. Ale żadnych grudek nie zauważyłam.
    A może jakiś stan zapalny masz?

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ