X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz po przytulanku
Odpowiedz

Śluz po przytulanku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • malu Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jakiegoś czasu zauważyłam, że od razu po przytulaniu się z mężem mam przezroczyste grudki. Śluz jest lepki lub rozciągliwy, sperma też płynna, a od razu po stosunku robią się żelki. O czym może to świadczyć?

• Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 13 czerwca 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia. Ja po przytulaniu w ogóle nie jestem w stanie śluzu określić. Nawet na drugi dzień jeszcze sperma ze mnie wypływa. Ale żadnych grudek nie zauważyłam.
    A może jakiś stan zapalny masz?

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ