X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz po przytulanku
Odpowiedz

Śluz po przytulanku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • malu Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jakiegoś czasu zauważyłam, że od razu po przytulaniu się z mężem mam przezroczyste grudki. Śluz jest lepki lub rozciągliwy, sperma też płynna, a od razu po stosunku robią się żelki. O czym może to świadczyć?

• Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 13 czerwca 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia. Ja po przytulaniu w ogóle nie jestem w stanie śluzu określić. Nawet na drugi dzień jeszcze sperma ze mnie wypływa. Ale żadnych grudek nie zauważyłam.
    A może jakiś stan zapalny masz?

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ