Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Termin @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Asiasia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam :) Trzymajcie kciuki

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostepnij swoj wykres ☺

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Asiasia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko nie robie wykresu/nie mierze temp. Jestem na CLO z monitoringiem, wiec nie ma raczej sensu z ta temp. Co myslisz?

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wtedy bede mogla Ci napisac "powodzenia" ☺ nie musisz nic prpwadzic

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Asiasia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test zrobiony. Negatywny :/ ale to taki z allegro wiec sama nie wiem. @ nadal nie ma… w pt do ginki ide

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaj do piatku, ja ide jutro, ale nawet nie robie testow, bo jestem pewna, ze nic z tego :) dzis powtarzalam progesteron, jutro wyniki, a pozniej o 16.30 gin. Nie lam sie ;)

0d1yflw1ktiwk49i.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ