X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Termometr owulacyjny
Odpowiedz

Termometr owulacyjny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • cemoll Nowa

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanko, jakie polecacie termometry owulacyjne, chciałabym kupić taki przetestowany. Może któraś z was używa takiego: termometr owulacyjny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:30

cemoll
  • Kasiaczkowa Przyjaciółka

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam najzwyklejszy Microlife za max 15 zł kupiony w aptece. Ważne byś kupiła taki by miał 2 miejsca po przecinku

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez ten polecam;)

P.S. jest juz temat o termometrach owulacyjnych wiec tam poczytaj

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ