X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów wyznaczanie owulacji
Odpowiedz

wyznaczanie owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karmar Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,czy na wykresie można samodzielnie przesunąć dzień owulacji, po tym jak OF ją wyznaczył? Moje "kobiece czucie" i inne symptomy mówią mi wyraźnie,że moja owulka była w 15 dc,a ten się uparł na 17...chciałabym ją przesunąć i za chiny nie wiem jak...będę wdzięczna za pomoc :) pozdrawiam wszystkie staraczki :)

age.png

age.png

age.png
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    " Na stronie bieżącego cyklu wybierz dzień, w którym chcesz zaznaczyć ręcznie owulację.

Na dole ekranu edycji dnia znajdziesz tekst "Zaawansowane wykrywanie owulacji jest włączone". Kliknij na "zmień" i zaakceptuj ręczne zaznaczenie owulacji. "

:)

zem3wn15az3szllg.png
  • karmar Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam tak...nie działa..:(

age.png

age.png

age.png
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wcześniej też coś pisały, że nie działa :/ To innego sposobu nie znam niestety, może ktoś da znać kto próbował :)

zem3wn15az3szllg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ