X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów zerkniecie na moj wykres ,nieskie temperatury
Odpowiedz

zerkniecie na moj wykres ,nieskie temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 23 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos mi tu nie pasuje tempka w drugiej fazie zawsze byla u mnie na poziomie 37 a ten cykl jakis inny.mimo iz owuf wyznaczylo owu tempka jest jakos nisko myslicie ze moze byc bezowulacyjny?wiem ze bez monitoringu wyznaczyc jej sie nie da .ale czy taki maly wzrost moze swiadczyc ze byla ?dziekuje

<3
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że owulacja była. Wzrost był o 0,2, a przy bezowulacyjnych tempka wzrasta, ale bardzo wolno.

paulad11 lubi tę wiadomość

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 24 września 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Mysia :)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

<3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ