Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 2 tydzień od testu
Odpowiedz

2 tydzień od testu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewela565 Nowa

Wysłany: 10 marca, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny dwa tygodnie temu zrobiłam test wyszedł pozytywny od tamtej pory borykam się z ciągłymi wymiotami nawet śliną czy po wypiciu szklanki wody nie mogę jeść nie mogę nic zrobić ciągle płacze nie radzę sobie z tą wiadomością już mam dość codziennie rano wstaję i jest źle jestem taka głodna bo nic nie mogę jeść bo jeśli zjem to od razu zwymiotuję zastanawiam się jak ja dalej sobie poradzę naprawdę psychicznie i nie daje już rady a fizycznie tym bardziej nic mnie nie cieszy nie mogę pozytywnie myśleć o dziecku które ma przyjść na świat codziennie jest źle smak w ustach przypominający krew zaraz powstaniu i cały dzień głodna wychudzona smutna i załamana tym wszystkim nie daję rady już się tak źle czuć pomocy

• Uda się Autorytet

Wysłany: 11 marca, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spróbuj zjeść zanim wstaniesz z łóżka i idz z tymi dolegliwościami do lekarza. są bezpieczne leki które mogą Ci szybko pomóc :)

👩🏻40
    ( niedoczynność tarczycy, nadciśnienie 1 st. niedrożny jajowód)
    👱🏻‍♂️43
    niepłodność z czynników męskich

2013 ciąża jajowodowa
    2015 poronienie 6tc
    2024 poronienie 4tc

24.07.2025 FET IVF ❤️
    1 procedura, blastocysta 4.2.2
    19.08.2025 mamy ❤️
    29.09.2025 prenatalne 🍀chyba synek :)
    19.11.2025 połówkowe - Franuś ❤️
    27.01 wizyta 🩺
    04.02 III prenatalne🩺
    12.04.2026 - będziemy się przytulać 🍀

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ