X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Adapter do pasów
Odpowiedz

Adapter do pasów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolcia91 Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!!
    Chcę kupić sobie adapter do pasów samochodowych. Który model możecie polecić?:)
    Zastanawiam się głównie pomiędzy Besafe a Clippasafe. Clipasafe jest fajny bo zapinany z boku, ale czy dobrze przytrzymuje pas pod brzuchem? Besafe wydaje mi się jakiś porządniejszy. Jak Wasze doświadczenia?:)

Aniołek 12tc [*]- wrzesień 2017
    0d1y3e3kskzr7fqw.png
  • ChudaRuda Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam Besafe. Czytałam, że te boczne nie chronią tak dobrze jak ten przepinany po środku.

Gameta , starania od 2012 r.
    Jagna <3

klz9df9h8ryk9xex.png[/url]
  • Karolcia91 Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie tego się obawiałam... Jak oglądałam różne zdjęcia zastanawiałam się czy te boczne rzeczywiście podczas ewentualnego wypadku utrzymają się we właściwym miejscu.
    Dziękuję bardzo za odpowiedź :)

Aniołek 12tc [*]- wrzesień 2017
    0d1y3e3kskzr7fqw.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam Besafe w dwóch ciążach - polecam :-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2018, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam be safe. Bardzo wygodny :)

• Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2018, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na warsztatach Bezpieczny Maluch, polecam. Był m.in. blok tematyczny - foteliki dla noworodków i adaptery dla ciężarnych. Adaptery zapinane z boku sa odradzane, nie spełniają swojej funkcji. Najlepiej te zapinane pośrodku. Pokazywał instruktor filmiki z crashtestow, bez pasów, z zle zapietymi pasami itd, masakra...

qb3cp07w5ku95ses.png
  • domiszka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2018, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam bessfe jest super :)

👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
    🧔🏻‍♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅

Angelius Provita dr P ❤️
    1 IUI :(
    1 IMSI :( krótki protokół
    2 pICSI <3 długi protokół

24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️

03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
    02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.

Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
    - pobrano 11 🥚
    - dojrzale i zaplodnione 9
    - blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
    Start II pICSI 10.2024
    Rekovelle/orgalutran
    - punkcja 16.10 ???
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam stłuczkę w clippasafe jako kierowca i nie uderzyłam brzuchem w kierownice.pas też mi nie podjechał w moim przypadku się sprawdził, ale wiadomo, że każdy musi patrzeć po sobie. jak macie fundusze besafe weźcie besafe. Cieszę się, że kupiłam chociaż clippasafe

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • lotka1990 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2018, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam Tummy Shield i mimo, że jest drogi (ale ta cena też się pewnie skądś bierze :p) to myślę, że warto. Na Olx można znaleźć używane w okazyjnych cenach. Ja jestem bardzo zadowolona i się nie stresuję, że mnie uciska z boku czy pod brzuchem bo jest zapinany po środku ale nisko - prawie przy kolanach i w ten sposób nigdzie nic nie uciska :)

3i49jw4zy14xtog4.png
    ex2bjw4zxo12w0aa.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ