Adapter do pasów
-
Cześć dziewczyny!!
Chcę kupić sobie adapter do pasów samochodowych. Który model możecie polecić?
Zastanawiam się głównie pomiędzy Besafe a Clippasafe. Clipasafe jest fajny bo zapinany z boku, ale czy dobrze przytrzymuje pas pod brzuchem? Besafe wydaje mi się jakiś porządniejszy. Jak Wasze doświadczenia?
Aniołek 12tc [*]- wrzesień 2017

-
nick nieaktualny
-
Byłam na warsztatach Bezpieczny Maluch, polecam. Był m.in. blok tematyczny - foteliki dla noworodków i adaptery dla ciężarnych. Adaptery zapinane z boku sa odradzane, nie spełniają swojej funkcji. Najlepiej te zapinane pośrodku. Pokazywał instruktor filmiki z crashtestow, bez pasów, z zle zapietymi pasami itd, masakra...

-
Tez mam bessfe jest super
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI
krótki protokół
2 pICSI
długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Miałam stłuczkę w clippasafe jako kierowca i nie uderzyłam brzuchem w kierownice.pas też mi nie podjechał w moim przypadku się sprawdził, ale wiadomo, że każdy musi patrzeć po sobie. jak macie fundusze besafe weźcie besafe. Cieszę się, że kupiłam chociaż clippasafe
-
Ja kupiłam Tummy Shield i mimo, że jest drogi (ale ta cena też się pewnie skądś bierze :p) to myślę, że warto. Na Olx można znaleźć używane w okazyjnych cenach. Ja jestem bardzo zadowolona i się nie stresuję, że mnie uciska z boku czy pod brzuchem bo jest zapinany po środku ale nisko - prawie przy kolanach i w ten sposób nigdzie nic nie uciska

-

[/url]