X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne amol
Odpowiedz

amol

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mewabiala Nowa

Wysłany: 13 października 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)
    Drogie przyszłe mamy nurtuje mnie to pytanie czy można stosować amol w ciąży??chodzi mi głównie o nacieranie. Opinie na ten temat w internecie są podzielone. Może któraś z Was wie coś więcej. Mam okropny katar, nic nie pomaga, żadne spraye do nosa dla kobiet w ciąży tylko ten amol. Boję się, że jednak może zaszkodzić dziecku. To mój miesiąc. Proszę o opinie

mewabiala
  • mewabiala Nowa

Wysłany: 13 października 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam za literówkę-to mój 5 miesiąc:)

mewabiala
  • pillow Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    htnz coś więcej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 13:50

• aga.just Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    można

• Ewka89 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amol tylko i wyłącznie zewnętrznie do nacierania można, pod zadnym pozorem nie wolno pic.

4dbc34fc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ