X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Amol w ciąży.
Odpowiedz

Amol w ciąży.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2020, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę powiedzcie jak sobie radzicie z bólami pleców. Czy amolem mogę smarować lędźwie i ogólnie plecy gdy mnie bolą. Od wczoraj ledwo chodzę.. 😭

• Laurka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa.katarzyna wrote:
    Dziewczyny proszę powiedzcie jak sobie radzicie z bólami pleców. Czy amolem mogę smarować lędźwie i ogólnie plecy gdy mnie bolą. Od wczoraj ledwo chodzę.. 😭

Zimne i gorace oklady pomagaja w jakims stopniu. Mozesz uzyc termoforu. Zawsze to jakas opcja.

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2020, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co z amolem? Czy któraś z Was go używa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Używałam Amolu w ciąży do nacierania szyi przy ,,przewianiu'' 2-3 razy dziennie przez kilka dni plus trochę na skronie bo ból był okropny i tylko to było wstanie uspokoić. Ja konsultowałam wcześniej z lekarzem. Nacierałam tylko bolące miejsca, ale przy dużej powierzchni jak plecy lepiej też porozmawiaj z lekarzem.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ