X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Bardzo proszę o pomoc mamy karmiące piersią!
Odpowiedz

Bardzo proszę o pomoc mamy karmiące piersią!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Młoda przyszła mama Koleżanka

Wysłany: 18 listopada 2017, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki, jestem z grupy sierpniowych mamusiek. Mam do was prośbę o wypełnienie krótkiej ankiety dedykowanej matką karmiącym piersią. Jest to część mojej pracy dyplomowej, byłabym bardzo wdzięczna za pomoc. Dla was to 5 minut roboty a mi jest niezbędne do napisania pracy dyplomowej. Z góry bardzo wam dziękuje! https://www.webankieta.pl/ankieta/284861/968819/ocena-zwyczajow-zywieniowych-wybranej-populacji-kobiet-w-okresie-laktacji.html?test=1

Kornelia 13. 08.2017 <3
    hchypc0zgnaf1syx.png
  • globmistrz Debiutantka

Wysłany: 19 listopada 2017, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANALIZA STATYSTYCZNA - SPSS, STATISTICA, RSTUDIO, EXCEL - ANKIETY, BADANIA

Oferuję pomoc w analizie statystycznej wyników badań (ankietowych, kwestionariuszowych) do prac magisterskich, licencjackich, prezentacji graficznej, weryfikacji hipotez.

Całość odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi.

Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 12 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych.

Zapraszam

gg 4593140 / [email protected]
    http://analiza-statystyczna.prv.pl/

Sebastian
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ