X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Beta HCG na etapie 100-500
Odpowiedz

Beta HCG na etapie 100-500

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wiesiołek Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jakie miałyście przyrosty beta HCG na etapie tak mniej więcej 100-500 jednostek? U mnie po 48 godzinaxh wzrost o 100%, ale wydaje mi się, że trochę mało. Czy u kogoś jedynie podwojenie bety skończyło się szczęśliwie?

• Wisienka95 Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to są bardzo dobre przyrost 🙂 nie przejmuj się na zapas

• promykk Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesiołek wrote:
    Dziewczyny, jakie miałyście przyrosty beta HCG na etapie tak mniej więcej 100-500 jednostek? U mnie po 48 godzinaxh wzrost o 100%, ale wydaje mi się, że trochę mało. Czy u kogoś jedynie podwojenie bety skończyło się szczęśliwie?
    Tak.

To wynik w w normie. Bardzo duże przyrosty nie zawsze są dobre, mogą wskazywać np na zaśniad groniasty, zespół downa. Masz dobry wynik, nie szukaj dziury w całym! 😉

10.2024 💔 9tc. p. zatrzymane, zabieg
    30.12.24 ⏸️
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    tp: 08.09.25 🍼🤞

preg.png
  • Cebulka35 Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/kalkulator-hcg.html

Tu jest kalkulator. Jest wszystko opisane i wyjaśnione. Beta powinna się podwajać o około 66% co 48 h. Nie wiem skąd pomysł, że 100% to mało. Nie nakręcaj się negatywnie, wszystko idzie dobrze :)

36👩‍❤️‍💋‍👨55

👱‍♀️
    2016 - 8 tc 👼
    2017 - synuś 🙋‍♂️
    2020 - córeczka 👸

👨‍🦱
    2009 - bliźniacy 🧒🧒

Starania o wspólne Bobo

8 cs

beta hCG
    31.03 - 90,1
    02.04 - 160
    04.04 - 274
    07.04 - 745
    11.04 - 2751
    17.04 - 3 mm czlowiek z ❤️
    😍🍀

Walcz Kropeczko ❤️

202512117451.png
  • Minji Koleżanka

Wysłany: 17 kwietnia, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie miałam idealnie 100% w ciągu 48h tylko ciut mniej. Kalkulatory pokazywały, że przyrost w normie i faktycznie tak było. Ciąża rozwija się prawidłowo :)

preg.png

22.10 - dwie kreski
    30.10 - beta 1481
    4.11 - CRL 0.2cm
    8.11 - CRL 0.47cm ❤️
    25.11 - CRL 2.2cm
    12.12 - CRL 5cm
    7.01 - 126g
  • Wiesiołek Koleżanka

Wysłany: 17 kwietnia, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wiem, że wypisuję glupoty, ale po prostu wariuję. Jestem po dwóch ciążach pozamacicznych i jednym poronieniu. Bardzo boję się cp, stąd te myśli u mnie...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ