beta hcg pytania proszę o pomoc
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane! Jestem tu nowa, staraliśmy się z mężem i jestem 17dpo za sobą-2 testy pozytywne i dzisiaj test z krwi 241,1 mIU/ml. Jaki to tydzień? Bardzo wcześnie?
Nie umiem się połapać w tej interpretacji:(
Kochane ile poczekać na wizytę u gina?? Bo chyba jest za wcześnie. .. Dziękuję za pomocIzzy lubi tę wiadomość
-
Na Ovu masz kalkulator ciąży, zresztą pełno tego w internecie. Owulację miałaś 29 listopada więc jesteś w 5 tygodniu, dokładnie 4 tydz i 3 dni.
Pierwszą wizytę najlepiej zaplanować na 6-8 tydz. Jeśli masz za sobą poronienie albo jakieś problemy to możesz iść wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 18:49
Limerikowo, nutka lubią tę wiadomość
-
ja pierwszy test ciążowy zrobiłam tydzień po spodziewanej @. zupełnie się nie spodziewałam II kresek. beta mi wyszła ponad 1600 (jakoś tak). w ten sam dzień poszłam do gina i był tylko pęcherzyk (bez zarodka) kazała przyjść za 2 tyg i już był zarodek i serduszko biło. więc jak możesz to się wstrzymaj z wizytą. zrób jeszcze raz bete i poczekaj do wizyty u lekarza. serduszko bije między 6 a 9 tygodniem wiec jak pójdziesz ok 6 tyg. (skończonego) i jeszcze nic nie będzie to się nie przejmuj i idz tydzień później!!
a tymczasem gratuluje
Quendi lubi tę wiadomość
-
co jak?? GRATULUJĘ CIĄŻY!!!! przyrost prawidłowy
jeśli ostatnią @ miałaś 11 listopada a owulację 29 tak jak napisała lilenka to zagnieżdź=żenie nastąpiło ok 6-7 grudnia i od tej chwili zaczęła rosnąć beta HCG. 27 grudnia bedziesz ok 7 tygodnia (6t4d). ja na USG w 6t3d widziałam już fasolkę i serduszko. pęcherzyk żółtkowy miał 4 mm a długość fasolki 5 mm.
jeszcze raz gratulujęLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Hejka, jestem nowa i ostatnia @ miałam 27 listopada. Jestem 12dpo i w 22 dniu cyklu. Dziś robilam będę. Mam 27,46. Czy to nie za malo? Jak myślicie wszystko jest ok. Kiedy powinnam isc na kolejna bete, bo rozumiem ze jak nic się nie dzieje poważnego to do gina ok 6 tyg? Bardzo dziękuje za każdy komentarz