beta hcg pytania proszę o pomoc
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolkowa duszyczka wrote:Test z moczu robilam i miałam tylko cień i dlatego poszlam od razu na bete
ja nawet dzisiaj miałam cień na sikańcu a w sumie nie wiem czy ta moja betA 50,6 w 12 dpo NIE JEST za wysoka? wszystkie tu mają 22-28 ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 22:01
-
Jest jaka być powinna, twoja jest tez na pewno prawidłowa beta :)Nie doszukujmy się kochane problemów a przede wszystkim jakichś ciąż pozamacicznych. Tylko tego nam potrzeba ehh.... Teraz Cieszmy się, jesteśmy szczęściarami,bo tyle dziewcząt nie może zajść. Trzymam mocno kciuki za nas i na dzisiaj mam dość. IDE myciu i spaciu. Dobranoc
pillow lubi tę wiadomość
-
przy ciąży pozamacicznej nie ma takiego przyrostu betu.
ciesz się ciążą i nie wymyślaj na siłę problemów bo się niepotrzebnie nakręcasz a to szkodzi...
dziewczyny nie doszukujcie się różnic w becie a ilości dni po owulacji. Owulacja owulacją ale beta przyrasta dopiero po zagnieżdżeniu zarodka. u jednej to będzie 6 dni a u drugiej nawet 12 dni więc pierwsza będzie miała betę np. 320 a druga 35 rozpoczynając cykl w tym samym okresie.
gratuluję wszystkim nowym zafasolkowanym nie stresować się bo każda ciąża jest inna!! i nie czytać za dużo w internecie.MILA, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Fasolkowa duszyczko przeczytaj posty powyżej. Niepotrzebnie zadajecie te same pytania skoro odpowiedź już padła.
prawidłowy przyrost b-HCG w ciągu 48h wynosi co najmniej 66%. jeśli jest większy to też dobrze jak dla mnie nie musisz robić trzeci raz bety.Fasolkowa duszyczka lubi tę wiadomość