X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Biotebal rzęsy XXL
Odpowiedz

Biotebal rzęsy XXL

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dżoana90 Koleżanka

Wysłany: 27 lipca 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, stosowałam na poczatku ciazy odzywke do rzes biotebal rzesy xxl. Od 7 tyg jakos przestałam a niedawno sie dowiedzialam ze nie wolno tego stosowac w ciazy... Zastanawiam sie czy moglam jakos mojej dzidzi zaszkodzic. Obecnie mam 23 tc.

• Ewik Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2017, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie znam się za bardzo ale na chłopski rozum stosowałaś miejscowo w niewielkich ilościach i jest znikome ryzyko aby substancje przenikly do płodu.

Tak na prawdę jest większości kosmetyków pisze ze lepiej nie stosować w ciąży bo nie jest to przebadane i musza o tym poinformować ale nie dajmy się zwariować.

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Tzofiya Znajoma

Wysłany: 30 sierpnia 2017, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej nie robić sobie wyrzutów z powodu tego, co robiłaś zanim się dowiedziałaś o ciąży, ważne że przestałaś. Kosmetyki nie przenikają w dużych ilościach do krwiobiegu, poza tym 7 tydzień to dość wczesna ciąża, w mojej ocenie nie powinno mieć to żadnego wpływu.

• lissa80 Nowa

Wysłany: 22 września 2017, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam sztuczne rzęsy będąc w ciąży i dziecku to nie zaszkodziło. Nie masz co sobie robić wyrzutów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 08:48

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ