X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Choroba wzjg lub inne zapalenia jelit
Odpowiedz

Choroba wzjg lub inne zapalenia jelit

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć czy któraś z Was choruje na zapalenie jelit? Ciekawa jestem czy bez problemu można zajść w ciążę z tą chorobą

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Saba29 Debiutantka

Wysłany: 30 maja 2017, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.tez sie zastanawiam.ja mam dodatkowo mutacje MTHFR A 1298'C homozygotyczna.i obecnie jestem na etapie poszukiwan dobrego gin i kogos kto ustawi mi leczenie przed w zwiazku z mutacja.

Saba29
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ