X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Choroba wzjg lub inne zapalenia jelit
Odpowiedz

Choroba wzjg lub inne zapalenia jelit

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć czy któraś z Was choruje na zapalenie jelit? Ciekawa jestem czy bez problemu można zajść w ciążę z tą chorobą

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Saba29 Debiutantka

Wysłany: 30 maja 2017, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.tez sie zastanawiam.ja mam dodatkowo mutacje MTHFR A 1298'C homozygotyczna.i obecnie jestem na etapie poszukiwan dobrego gin i kogos kto ustawi mi leczenie przed w zwiazku z mutacja.

Saba29
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ