X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Choroba wzjg lub inne zapalenia jelit
Odpowiedz

Choroba wzjg lub inne zapalenia jelit

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć czy któraś z Was choruje na zapalenie jelit? Ciekawa jestem czy bez problemu można zajść w ciążę z tą chorobą

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Saba29 Debiutantka

Wysłany: 30 maja 2017, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.tez sie zastanawiam.ja mam dodatkowo mutacje MTHFR A 1298'C homozygotyczna.i obecnie jestem na etapie poszukiwan dobrego gin i kogos kto ustawi mi leczenie przed w zwiazku z mutacja.

Saba29
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ