Ciąża - co w koncu pomogło
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi udało się zajść w ciążę w 5 cyklu starań co pomogło? Chyba przede wszystkim to że wyluzowalam kompletnie bo miałam ciągle coś na głowie w tym czasie. A tak z przymrużeniem oka jeszcze to pomogło mi zrobienie zapasu podpasek bo przecież pewnie zaraz będzie @ zrobiłam test jeden dzień po terminie @ i to po południu i od razu dwie kreski
-
nick nieaktualny
-
RudaM wrote:Mi udało się zajść w ciążę w 5 cyklu starań co pomogło? Chyba przede wszystkim to że wyluzowalam kompletnie bo miałam ciągle coś na głowie w tym czasie. A tak z przymrużeniem oka jeszcze to pomogło mi zrobienie zapasu podpasek bo przecież pewnie zaraz będzie @ zrobiłam test jeden dzień po terminie @ i to po południu i od razu dwie kreski
-
Sylcia wrote:A co to takiego ten Castagnus?
Niepokalanek. Vitex Agnus Castus. Takie ziółko. Można go kupić w aptece pod nazwa Castagnus - tylko to są małe dawki. A jest też na allegro w dawkach dużo większych i wychodzi taniej. Mi się regulują od tego cykle przy PCOS
-
Dużo osób mówi że wystarczy sobie odpuścić, zająć głowę czymś innym. Ja ostatnio sie wkurzałam na swojego i co i udało się co prawdo w 57c niestety zakończyła się radość, Teraz jakoś na razie próbuje odpuścić ale jest to pierwszy cykl po tym zdarzeniu także we will see
-