Ciąża po 40?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyczytałam, że pewna władczyni urodziła pierwsze dziecko po 40stce,Konstancja Sycylijska, jej syn Fryderyk II doprowadził do zamknięcia średniowiecza, ur się w grudniu 1194 rok. Czyli późne macierzyństwo to nic nowego, a szansa na wyjątkowe dziecko jak najbardziej jest. Jestem też po badaniach prenatalnych i serdecznie je polecam, bo czuję wreszcie wielki spokój.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Gratuluję!
Ja nie uważam, że późne macierzyństwo to coś dziwnego. Każdemu różnie się w życiu układa. Ja mam 38 lat i to niby też późno. No ale najważniejsze, aby dziecko było zdrowiutkie.
Ty miałaś badania prenatalne jako mierzenie przezierności karku i noska, czy coś jeszcze?Limerikowo lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
nick nieaktualnyjeszcze krew, na wynik się czeka ok. tydzień, jutro zadzwonię; ale jak zobaczyłam nosek, główkę, mózg, serducho, jeszcze takie w półprzeźroczyste,ale wyraźnie, rozpłakałam się ze szczęścia, owszem noc wcześniej była prawie nie przespana, ale ten obecny spokój jest bezcenny.Wszystko z funduszu, wybrałam sobie normalną lekarkę i ta wysyła na badania.
-
jak miałam 40 to zaszłam w ciążę (po 13 latach przerwy). Urodze mając 41
Tę ciążę przechodzę o niebo lepiej niż poprzednią (nudności przez 9 mies, 3 miesiące w szpitalu z powodu skurczów macicy).Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 18:09
dojrzała, Natalina, promoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-