ciąża po poronieniu, a wynik betaHCG
-
Cześć wszystkim! W sierpniu poroniłam w 5 tygodniu. Beta wówczas w 4 dniu po terminie miesiączki wynosiła 35. Wszystko samo się oczyściło więc lekarz pozwolił rozpocząć starania od razu.
Teraz znowu jestem w ciąży. Wczoraj zrobiłam test (w terminie miesiączki) i wyszedł pozytywny. Dzisiaj byłam na krwi i beta wyniosła 843 (14 dpo). Czy taka beta jest prawidłowa? Czy myślicie że z takim wynikiem jest szansa że tym razem będzie wszystko dobrze? W poniedziałek idę powtórzyć badanie, z nadzieją że będzie przyrost;)
Dodatkowo, tydzień po owulacji miałam robioną tomografię głowy z kontrastem. Nie wiedziałam wtedy nic o ciąży. Czy mogło jej to zaszkodzić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 18:58
-
Właśnie tomografie miałam robiona w momencie w którym żaden test by ciazy jeszcze nie wykazał W poniedziałek idę do lekarza, powtórzę badanie i faktycznie sprawdzę progesteron Myśli jestem pozytywnej, bo wszystkie objawy, a przede wszystkim bardzo wrażliwe i swędzące piersi się utrzymują a to jak dla mnie dobry znak
-